maanantai 27. kesäkuuta 2016

Lomakuumeilua

Kaksi viikkoa lomaan, jaksaa jaksaa! Juhannuksen työrupeaman päätteeksi vietän tänään ansaittua vapaapäivääni, mutta sitten olisikin kuusi päivää töitä, yksi vapaa, kaksi yövuoroa, ja... LOMA.
Vieläkään mitään aikatauluja ei ole lyöty lukkoon kesäloman sisällön suhteen, vaikka kaikenlaista olisi mahdollisesti tiedossa.

Mirnokkien kanssa on ulkoiltu väsymykseen asti, kovasti ulko-ovesta pyrkivät ulos kun se vain sattuu avautumaan. Minnillä on ihme tyyli sännätä pihalle katsomatta yhtään, onko siellä jotain mahdollisia vaaroja, loikkii vain menemään.. Vivi sentään vähän fiksummin osaa mennä.

Tuli sittenkin taas sellainen fiilis, että vois neuloa sukat. Selailin ohjekansiota ja päätin tarttua tähän ihanaan Ingel -malliin. Ekan sukan sain tänään valmiiksi, toinen vasta alkutekijöissä.

Lomalla lupaan päivittää useammin, ainakin oletan, että siihen on enemmän aikaa. Jos ei, niin sitten on selvästikin liian kiireinen loma. Mutta oli ohjelmaa ja aikatauluja tai ei, pääasia on, että saa vain olla ja nauttia siitä ettei tarvitse mennä töihin.2 kommenttia:

 1. On toisaan kaunis malli, ja suloinen yläkuva :)

  Meilläkin mrääytään tämän tästä ulos. Siellä Tesla yleensä tekee melkein tavaksi tulleen reviirikierroksen tietyssä järjestyksessä ja noin vartin kuluttua päättää itse, että aika lampsia sisälle. On sitä silti tunninkin pihahommia tehty ja uuden ulkoiluhetken aika voi tulla heti seuraavan vartin sisään...

  Kivahan se on kun kissa selkeästi nauttii vuorenkilpien alla tonkimisesta, kärpästen pyydystämisestä ja kesän tuoksujen haistelusta. Onneksi on ollut sopivan tuulista, nimittäin tämä palvelija ei itseään tai kissaansa raaski hyttysensyötiksi viedä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on kyllä ihan oma maailmansa :) Oon muuten huomannu, että sääsket kyllä meikäläisen iholle löytää, vaan jättävätpä kissat kokonaan rauhaan :P

   Poista