tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kesä ja virkkaus

Kovasti täällä jo lomaa kaivataan, vielä viisi viikkoa olisi odoteltava. Ensi viikolla kuitenkin hieman ehkä jo pääsee pienen lomailun makuun, kun yövuorojen päätyttyä keskiviikkona lähdetään ajelemaan Oulun suunnalle. Loppuviikko vapaata, joten hyvin ehtii siinä äidin lihapatojen äärellä rentoutua. Kissoille ostettiin uusi kuljetusboksi, kun edellinen hajosi liitoksistaan silloin kevättalvella siellä Katinkullan aulassa.. Mainitsinko siitä edes? Kissat ehtivät hetken ihmetellä hotellin kokolattiamattoa, onneksi eivät kauas ehtineet. Niin nyt on sitten tuliterä loota ja aavistuksen pienempi, mahtuu kivemmin autoon eikä välttämättä ole niin julmetun painavakaan.

Tuntuu, että työvuorojen välissä ei jaksaisi kotona tehdä mitään, miten sitä onkin niin laiskistunut?? Puhun nyt neulomisesta, hieman nihkeästi sujuu tällä hetkellä. Aloitin puuvillalangasta Soulmates -sukkien teon, no on siitä parista se ensimmäinen sukka valmiina ja toinen varsi tehtynä. Aloitin raitasukkiakin tekemään, kun nuo Nalle Taika -langat ovat jo pitkään odottaneet puikoille pääsyä. Niin ne on vielä enemmän kesken. Syy siihen, miksi nämä neulokset etenevät kovin hitaasti, on varmaankin tässä:

"...niin MIKÄ tästä tulee?"


Innostuin taas pitkästä aikaa virkkailemaan, jonkinlainen shaalin tapainen tästä yrittää tulla, katsotaan nyt valmistuuko koskaan. Toivoa ainakin sopii. Nyt kun mietin, niin enpä ole tainnut koskaan saada virkkaamalla mitään valmista aikaiseksi, osasyynä vajavaiset virkkaustaidot. Mutta jos tällä kertaa...

Vielä terkkuja Minniltä ja Viviltä, ulkoilun merkeissä:4 kommenttia:

 1. Tuttu tunne tuo jaksamattomuus... Eli laitetaan se kesäloman puutteen piikkiin? Luulen että alan olemaan jo niin vailla lomaa ettei nyt pariin viikkoon ole juurikaan mitään töiden jälkeen jaksanut. Mulla tosin enää 11 työpäivää lomaan ja siitäkin tulee vaan lähinnä stressi... ennättääkö kaiken kun aloittaa loman jo näin aikaisin... huokaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten totta, että loman alku saattaa stressinkin pukata, tietenkin työstä riippuen. Itellä ei taida mitään kirjallisia töitä olla rästissä tässä ennen lomaa, joten voi "huoletta" odotella :P Mutta kyllä, loman tarpeessa ollaan, siinä selitys saamattomuuteen :)

   Poista
 2. Kyllä se loma sieltä tulee :)

  Mutta voihan hirvitys, mikä juttu. Täällä on välillä nippusiteinkin bokseja varmisteltu juuri tuo mielessä, että josko kuitenkin antaa periksi. Ovat joskus taipuisan ja huteran näköisiä materiaaliltaan tai kokoonpanoltaan. Kunnon bokseja tuntuu olevan haastava löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, toivotaan että tää uus kestää paremmin.. :)

   Poista