maanantai 16. toukokuuta 2016

Valmiit Pikku-Muhut

Vihdoin pääsin jatkamaan toisen sukan kärkeä, kun postipoika toi laatikkoon lisää lankaa. Ei se paljosta kiinni jäänyt, mutta jäipä kuitenkin. No, pikku tauko ja sitten jatkui. Tein päättelyt samaan hengenvetoon ja valmista tuli.. Tässä tulos.

Miten mukava olikaan pitkästä aikaa tehdä kirjoneuletta, ja silloin joskus kun tein, lankana oli seiskaveikka. Eli nyt ensimmäistä kertaa näin ohuesta langasta, ihan jo siitäkin syystä että halusin kerrankin villasukat jotka mahtuvat kenkiin.

Pitkään olen ihaillut muhu -tyylisiä neuleita ja miettinyt, että joskus haluan itsekin kokeilla. Tässä nyt toteutin tätä ajatusta, mallikuvat on poimittu ympäri nettiä. Onko nämä nyt sitten muhua vai ei, en tiedä, mutta koska yritystä oli, nimesin nämä Pikku-Muhuiksi.
Ihan tyytyväinen olen lopputulokseen. Onhan tuossa jossain kohtaa jotain epätasaisuutta, mutta äähh. Kokonaisuus ratkaisee.


Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2,5 mm
3 kommenttia:

 1. Vaikka olenkin maultani melko mustavalkoinen niin todettava, että nuo värit ovat jotenkin tosi herkulliset yhdessä. Ripaus valkoista on raikas. Villasukka on hyvä sukka. Niissä minäkin kuljen, varsinkin kotona. Nyt tarvitsisi vain löytää joku kiva malli (ja lanka) kesäsukkia varten, ehkä joku pitsinen, tai sitten vaikka kissakuvilla :D

  VastaaPoista
 2. Oi että nämä on hienot ja nuo värit...! Jahka saan muhu-sormikkaista tarpeekseni niin aloitan sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mutta hei, VOIKO niistä sormikkaista saada tarpeekseen?? ;)

   Poista