maanantai 9. toukokuuta 2016

Kesä ja kärpäset

Täällä on innostuttu lämpimistä päivistä vähän liikaakin.. Kissat määkyy ulos ja tämä palvelija poltti nokanvartensa! Vivi on syönyt muutamassa päivässä puolenkymmentä kärpästä, saalistanut ne sisätiloista. Kesä ja kärpäset.. onneksi on tuollainen tappokone huushollissa.
Mukavasti nämä yökkövapaat tässä menivät, huomenna koittaa taas arki ja aherrus.
Tämä on nyt tällainen lyhyt tilitys, mutta onpahan kuvia senkin edestä. Nuo viimeiset räpsyt ovat vähän vanhempia, kuten nurmikon väristä voi päätellä.4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää tutulta :D Saisikin taas vapun ja äitienpäivälomasen kuvat ladattua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans aina vähän myöhässä nää kuvat täällä :P

   Poista
 2. Myöhäisreagointia, mutta ihanat kuvat! Täälläkin on fiilistelty kelejä ja valjasharjoitukset ovat nyt oman pihan saatuamme päässeet kunnolla käyntiin (Tesla on ainoa, joka harjoittelun myötä hyväksyy valjaat ylleen). Ja hienostihan ulkoilut kaiken kaikkiaan ovat menneet. Ensin sisäkissa oli säikkynä mutta nyt rohkeutta tullut roimasti lisää, jä ääntä: ulos tarvitsisi päästä monta kertaa päivässä, vaikka kerralla ollaan usein tuntikin.

  Vähitellen reipastunut kissa vaatii kuitenkin hihnanpäältä valppautta, nimittäin pari vähältä piti -tilannetta on tullut. Varsinkin vielä ei niin tutuilla talon sivuilla Teslasta saattaa yllättäen tulla pitelemätön sätkyukko, ja kissa painiskelee suuntaa vailla irti valjaistaan. Irti ei onneksi ole ehtinyt, sillä ei varmuutta mihin säntäisi (takapihalla sentään ymmärtää kohti ovea).

  Meillä on käytössä edelleen Feel Purr- valjaat, joita en varmaankaan ole uskaltanut laittaa kyllin kireälle. Olisikohan mittoihin tehdyt Vänttiset toimivammat? Toistaiseksi taidetaan nyt pysyä vain tutummalla ja rauhaisalla takapihalla. Toivottavasti ensi kesään mennessä saadaan se ulkotarha niin olisi sekin vaihtoehto.

  Toivotaan kuitenkin lisää näitä kesäisiä ulkoilupäiviä meille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no meillä kas saa olla hihnan päässä valppaana, jos lähestyy kulkijoita kun kävelytien varressa valjastellaan. Harvemmin nää enää nykyään säikkyy, mutta koskaan ei tiedä, pyöräilijät ehkä enemmän pelottaa. En uskalla sanoa, onko Vänttiset välttämättä sen varmemmat, kun eivät ole oikeastaan pyrkineetkään niistä irti. Mutta silloin ihan alkuunhan Minni pääsi niistä pois, tosin syynä saattoi olla se, että valjaat oli ehkä liian löysällä :P

   Poista