torstai 21. huhtikuuta 2016

Unohtuneita kuvia

Nonih, pläräsin jälleen kännykän kuvia läpi ja taivastelin, miten taas on jäänyt julkaisematta sellaisia kuvia, jotka nimenomaan oli tarkoitus tänne laittaa. Hohhoijaa.

Tässä on kivasti seurattu kevään etenemistä, tosin kissojen ulkoilun suhteen vielä odotellaan lämpimämpiä säitä, vaikka kovasti olisivat eilen olleet halukkaita lekkasemaan tuolla ulkona enemmänkin. Vivi on saanut jo useampaan kertaan ihmetellä eläintä, joka meidän pihaan on nyt tämän viikon aikana ilmestynyt. Sillä on ruskea naama ja käpälät sekä häntä, muuten vielä harmaa.. Orava tykkää kiipeillä tuossa meidän pergolan päällä, ja Vivin suuret humanoidisilmät ovat pullistua kuopistaan, kun se otuksen menoa seurailee.. :P

Vihdoin, kun ei enää ole sukkia jonossa tehtävänä jollekin toiselle, pääsin neulomaan itsellekin jotain. Pitkään haaveissani on ollut tehdä muhu-tyyliset sukat, joten päätin ottaa projektin työn alle nyt.
En tässä vaiheessa esittele tätä aloituskuvaa enempää, sain toissapäivänä sukan jo kertaalleen valmiiksi, sitten päätin että haluankin jalkaterästä kapeamman ja sittenkin erilaisella kärkikavennuksella, purin kiilakavennuksiin saakka, vähensin silmukoita ja tein sukan illan aikana jo toistamiseen valmiiksi. Nyt on hyvä! Vielä se toinen sukka, mutta sehän on helppo juttu kun kaikki suunnittelu ja vatvominen on suoritettu jo ensimmäisen sukan kohdalla, nyt vain kopio.
Eli tässä vielä alkuvaiheissa:


Kunhan valmiiksi saan, esittelen tarkemmin.
Vielä niitä unohtuneita kännykkäkuvia, olkaa hyvät:
(ja jälleen Vivi -painotteisesti..)


6 kommenttia:

 1. Voi noita suloisia <3 <3 Ja oravat on muuten myös! Mäkin jään meillä ihastelemaan kissojen kanssa kun oravat käy lintujen ruokia varastamassa. Nyt on muutenkin alkanut kova meteli takametsässä, linnut heräilee kevääseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo, se lintujen metakka on välillä ihan hillitön :P

   Poista
 2. On teidän tytöt nättejä! Ihana seurata kuinka valo herättää heidätkin =) Meillä täytyy välillä käydä simskua aurinkoläikässään kääntämässä ettei vallan grillaudu ;) J.K. hieno väriyhditselmä sukkaparissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ne osaa nauttia auringosta ja lämmöstä :)

   Poista
 3. Tutunnäköistä loikoilua! On ne
  Ihania.

  Mutta ihanat värit sulla noissa sukissa! Hieno projekti. Noista sukista tulee kyllä mahtavat!

  VastaaPoista