lauantai 26. maaliskuuta 2016

Valmiita sukkia ja pääsiäistä

Noniin, viimein sain näistäkin kuvaa tänne.
Äiti tosiaan pyysi tekemään sukat, yhdessä katsottiin lankakin valmiiksi silloin kun Oulussa käväisin. Mutta tuo lanka ei jotenkin vain mun näpeissä toiminut tämän mallin kanssa, onneksi mulla oli laatikon pohjalla korkkaamattomat kerät juuri "äitini väristä" Maijaa, ja siitä se sitten lähti.


Malli: Saniaissukat
Lanka: Maija


 Tällä viikolla syntyneelle veljentytölleni tein vaaleanpunaiset pikkuruiset pitsisukat.
Viime viikolla vietin talvilomaa käyden mm. isäni perheen luona, ja piipahdimme lauantaina Tampereella veljen ja hänen vaimonsa sekä pienen poikansa luona. Siinä samalla vein tekeleet pian syntyvälle tyttövauvalle sen sijaan, että olisi tarvinnut kirjeitse lähetellä.


Malli: Karoteeni
Lanka: Maija


Lomaviikon jälkeen olikin kevyt lasku arkeen, vain kolme työpäivää ja nyt jo pääsiäinen vapaa.
Täällä on syöty pääsiäisherkkuja jo viikkotolkulla, ja toki nämä rakkaat mirnokat ovat saaneet osansa.. Näihin kuviin ja tunnelmiin, mukavaa pääsiäistä! 


4 kommenttia:

  1. Kauniita sukkia ja hyvänen aika syökö kissat pashaa?? :) Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ja kyllä, nää kissat söis paljon muutakin epäkissamaista :P

    VastaaPoista
  3. Voi miten herttaiset pienet sukat! Meidän Kreeta varmasti kans maistelisi mieluusti pashaa. Toivottavasti pääsiäisenne oli mukavan rentouttava ja täynnä herkkuja!

    VastaaPoista