perjantai 4. maaliskuuta 2016

Neulomisia

Ihan kamalasti ois tehtävälistalla, kaiken maailman pitsiä, palmikkoa, mutta myös pitkästä aikaa kirjoneulehaaveita. Nyt kuitenkin on tekeillä äidille pitsisukat, sen jälkeen täytyy neuloa isäpuolen isälle perussukat. Ainiin ja pikkuiselle vastasyntyneelle jotain. Mutta sitten.. vihdoin sukat itselle!

Tällaisia valmistunut alkuvuodesta:

Säärystimet (itselleni), Novitan sivuilla ohje, klik.
Ihana malli, ei mikään vaikea, ja helposti oppii mallikerran ulkoa niin ettei jatkuvasti tarvi kytätä paperista. Mietin ensin, että tekisin ihan sukiksi asti, mutta sitten ajattelin, että ehkä tulee enemmän käyttöä myös ulkona ihmisten ilmoilla, jos jättää säärystimiksi. Jotenkin villasukka kengässä ahdistaa kovasti, joten tämä oli ihan hyvä ratkaisu.

Lankana käytin Maijaa, ensimmäistä kertaa ikinä ja voin sanoa, että rakastuin. Tätä lankaa tulen käyttämään jatkossakin, ja itse asiassa tällä hetkellä tekeillä olevat sukat ovat myöskin Maijaa.Sitten valmistui sukat pikkusiskolleni, yllätyksenä.
Malli on Niina Laitisen Holey Butterflies, ihan kiva oli näitäkin neuloa, helppo ja nopea. Niin ja lankana Ville. Ilmeisesti kelpasivat saajalleen, hyvä niin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti