maanantai 14. joulukuuta 2015

Mustavalkoista

Pikkasen ehti tulla taukoa postausten välille, hups. Blogeja olen kyllä seuraillut, mutta jotenkin en tätä omaani ole saanut päivitettyä. Yksi syy on kuvien puute, en juurikaan ole kameraa laatikosta  vaivautunut kaivamaan esiin, niin hiton pimeää jatkuvasti, en ole innostunut yhtään.

Joulu lähestyy, täälläkin on jo kynttiät ja valot kaivettu esiin, lahjat ostettu ja neulottu (niin kiire tuli neuloa jotta ehtivät isäni mukaan kun hän täällä meillä kävi, etten ehtinyt edes valokuvata).
Lunta vaan ei näy, on niin synkkää, niin synkkää..

Äsken meidän terassilla vieraili taas se vitivalkoinen pieni kissa punaisessa pannassaan, se on näkynyt siinä ennenkin. Avasin takaovea ja kutsuin sitä, ja empimättä se kipitti mun luo, antoi silittää kuin olisi muka ennenkin tavattu, ihan näytti jo siltä että se tulee sisälle. Minni huomasi sen ja karvat pystyssä tuli ovelle, valkoinen kissa sähähti ja perääntyi ja luikki tiehensä. Minni yritti lähteä seuraamaan, mutta nappasin syliin ettei nyt vain karkaa mihinkään.
Aivan ihastuttava pikkukissa, en tiedä mistä asunnosta lie.

Mutta niin.. Joitain kuvia valkkasin kännykästäni, ja heikosta laadusta huolimatta julkaisen ne nyt, jottei tämä postaus aivan  tyhjäksi jäisi. Ainoastaan tuo Vivin putkikuva on mieheni kännykällä kuvattu, joten laatu on sentään suht hyvä, mutta muut taitavat olla omalla luurilla näpättyjä. Väritkin kusi suurimmassa osassa kuvia, joten suosiolla pistin kaikki mustavalkoisiksi. Kieltämättä värittömyys kuvastaa hyvin tuota näkymää ikkunasta juuri nyt.

Kenellä on ISOT silmät??


Itämaisten rotujen tyyli nukkua läjässä ja päällekkäin <3


T:n kanssa päikkäreillä.

Vivi hoidattaa, hurrurrr..


5 kommenttia:

 1. Kiitos kuvista: Ihaniahan ne on aina mutta eritoten just keskellä synkintä talvea (olkoonkin, että valottomuus tuo joskus haasteensa niiden tuottamiselle). Niinku joku nyt voisi kissojen kuviin kyllääntyä muulloinkaan ;)

  Valkoinen jouluvieras pihalla tuli varmaan korvaamaan kaiken muun lumivalkoisen poissaoloa ... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ja ihanasti ajateltu tuo LUMIvalkea kissa, en itse edes tajunnut :) Ihastelin vain sen puhtaan valkeaa ja pehmeää turkkia :P

   Poista
 2. Ja toinen mikä on talven ja pimeän haasteena... nuo alati nukkuvat kissat :D Vaikka silloin ne toki ovat helposti kuvattavissa, muutoin menevät hännät suorina pitkin taloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun nukkusivat meilläki eivätkä hössöttäs naamalla jatkuvasti :P

   Poista
 3. Ihana mv-kuvat :)

  Ps. Voititte kissaheijastimen blogissamme. Laitathan meille postiosoitteesi, jonne voimme postittaa paketin? Kiitos!

  kissakermakupilla[ät]gmail.com

  VastaaPoista