keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kultaiset sukat

Aivan liikaa on ihania sukkamalleja, taas tulostin muutamat ohjeet ja lisäsin kansiooni.
Yhdet ihanuudet valmistuivat n. viikko sitten, nimittäin December Socks. Alkuun tuntui, että tämähän on hankala malli siinä mielessä, että kuviota ei koskaan voi oppia ulkoa, mutta kylläpä sen vaan kummasti oppi, jopa minä.

Ja koska tein itselle, päätinkin taas neuloa puuvillasta, tällä kertaa lankana kiiltävä, kultaisen värinen Fibranatura Luxor. Ihana lanka neuloa, ja jotenkin vaan henk.koht. tykkään puuvillasukista jalassani.
Näistä tuli mun uudet rakkaudet!
Ja aion muuten vastaisuudessakin neuloa tuosta langasta <3

Lanka: Fibranatura Luxor
Puikot: 2,5 mmJa sitten vielä, tähän samaan syssyyn esittelen, mitä tilasin Etsystä..
Tuollaiset puikkostopparit, tai millä nimellä niitä nyt pitäisi kutsua. Kaikista ihanista ja söpöistä eläinhahmoista valitsin lampaat, sammakot olivat hyvä kakkosvaihtoehto.
Enää ei tarvitse tuskailla, miten silmukat ovat tippuneet puikoilta työn laukussa olon aikana. Muutenhan näitä ei kotona ollessa tarvitsekaan, neule on aina pöydällä tai laatikossa, mutta jos pitää jonnekin ottaa mukaan, niin kylläpä on kätevää nyt.

Nappasin kuvaa, näiden samaisten December -sukkien ollessa vielä vaiheessaan.
(Paremmin näköjään tulee tuon langan kiilto esille näissä jälkimmäisissä kuvissa.)Seuraavaksi pitänee alkaa miettiä joululahjasukkia. Tai, ihan ensimmäiseksi teen kaverin pojalle yksivuotislahjaksi jonkinlaiset töppöset, mutta sen jälkeen suunnitelmissa olisi ehtiä väkertää jouluksi sukkaa ainakin isälle ja äitipuolelle. Ja JOS jää aikaa, myös pikkusiskolle. Tunnetusti kun en mikään nopein neuloja ole, voi olla että systerin sukat jäävät myöhemmälle ajalle, katsotaan sitten lähempänä.

.

2 kommenttia:

 1. Kaunis kuvio (ja ihan liian haastava mulle). Vähän on tullut pieneen syystalviseen neulontainnostukseen katseltua malleja mutta olen sitten taidokkaammille esittänyt (joululahja)sukkatoiveita...

  Nyt etsinnässä on joku tosi hieno kissakuviosukka(tietty) vasta-alkajalle soveltuvalla ohjeistuksella mutta vielä ei ole lykästänyt =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tekis myös mieli neuloa jotain kissakuviota, kirjoneuletta vaihteeksi.
   Kunhan saa nää joululahjasukat työn alta pois (nyt 2/3 paria valmiina), niin ois taas hyvää aikaa tehdä ihan mitä itseä sattuu huvittamaan :)

   Poista