keskiviikko 12. elokuuta 2015

Pihakuvia

Räpsin eilen muutaman kuvan meidän pihalta. Varoitus! Kovin on vihreää, hedelmätkin...

Viinirypäleitä jännitettiin, tuleeko ollenkaan. Hirveesti on tulossa, mutta nyt jännätäänkin, ehtivätkö kypsyä.. Hurjasti ovat kasvaneet ihan lähipäivinä, toivotaan parasta!


Vielä niiiin vihreänä..


Kukas se pääsikään kuvaan?
Tomaatteja ehkä tulee muutama, tämäkin nyt riippuu ihan tulevista säistä, mitään kasvihuonetta kun ei ole, minne nuo vois tyrkätä kasvamaan..


Näiden lisäksi on vielä paprika, jossa monta raakiletta. Kysyin miehelä eilen, ettei vaan olis lajiltaan vihreitä paprikoita. Ei kuulemma... :D

.

6 kommenttia:

 1. Wautsi miten vehreää ja kaikenmoista satoa tulollaan! Kun noin reippaita ootte niin ehkä joku pieni esim. siirrettävä kasvihuone ei olisi pahitteeksi? Meillä sellaisessa ihan pienessä sisämallissa kasvoi miehen chilin taimet keväästä asti ja nyt ne ovat ulkona kun tarkenevat. Sellaisessa keväällä pysyy taimenalutkin paremmin turvassa kissojen kanssa ;)

  VastaaPoista
 2. Oi mahtavaa! Viinirypäleitä! Toivotaan niille onnea!

  Ihanaa vihreyttä todellakin. Olettepa olleet ahkeria! Meillä on tänä kesänä piha jäänyt vähän niinku hm hm, kun on tuo pieni koiruli ollut vahdittava. Pitäisi varmaan aidata koko piha...

  VastaaPoista
 3. Koko piha on mieheni käsialaa, on sellanen viherpeukalo (mulla taas se peukalo on keskellä kämmentä..) ;)

  VastaaPoista
 4. Kaunista!

  Onko tuo köynnös jokin kärhö tms. ?
  Tykkään isosti kaikesta vihreästä, mikä tuo ns. luontoa lähelle (juu, en ymmärrä kasvien tai puutarhan hoidosta juur mitään).

  Sisällä ei ole Teslan tulon jälkeen voitu pitää mitään vehreää, paitsi sitä kasvatettua ohraa. Syö aivan varmasti kaiken, minkä näkee, eikä siinä säästä vaivoja.

  Parvekkeelle saatiin oliivipuu ja muratti (mikä siis niin korkealla ettei edes T sinne yllä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo jossa on violetit kukat, on kärhö :) viiniköynnös tosiaan siinä pääosassa, levinny ja kasvanu kovemmin ku kärhöt.

   Meilläkään ei sisällä paljoa kasveja ole, yksi ainoa, sekin korkealla hyllyllä kissojen ulottumattomissa.. :)

   Oliivi kuulostaa eksoottiselta, onkos menestynyt? Meilläkin taitaa muutamat muratit tuolla roikkua :P

   Poista
  2. Oliivi on toistaiseksi viihtynyt mutta enpä osaa sanoa, miten käy talven tullen. Ajattelin koittaa josko sais ihan parvekkeella talvehtimaan, jollei kovia pakkasia tule. Joskus sain muratinkin talvehtimaan ulkosalla pari talvea. Kalkkisempaa ja hiekkasempaa multaa se oliivi kyllä tarvitsisi, mutta muutoin tuntuu nauttivan partsin lämmöstä. Välimeren maiden fanina olen tuota puuta fiilistellyt (vähän noin niin kuin lomamatkan korvikkeena, jota ei ehkä tänä vuonna suoriteta) =)

   Poista