sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Vaihteeksi ilman valjaita

Vivi on tänä kesänä ulkoillut melko paljon ilman valjaita, lähinnä tuossa terassilla. Ihan niin kuin se ymmärtäisi, että jos ei ole valjaita, ei myöskään mennä sen kauemmaksi. Ei se yritä lähteä pidemmälle, mitä nyt pari kertaa, mutta Vivin liikkuminen ulkona on rauhallista eikä se tee mitään hätiköityjä liikkeitä, joten sen uskaltaa antaa hengailla siinä omassa pihassa vaikka ilman valjaita. Toki olen itse siinä vieressä ja pidän vahtia.

Minnin ei uskalla antaa olla vapaana yhtään, se on sellainen hökkyrä ja loikkii kuin aropupu paikasta A paikkaan B.. Mutta Minnille valjaat eivät olekaan mikään ongelma, maukuminen ja kehrääminen alkavat, kun se näkee minut lähestyvän valjaiden kanssa, se tietää pääsevänsä ulos. Vivi taas kipittää karkuun pöydän alle, en tiedä mikä niissä on niin ahdistavaa, kun kuitenkin ulos päästyään se unohtaa koko valjaat.
Mutta siis tässä kuva eiliseltä, niin nätisti pysyi mamin kanssa terassilla ja nautti auringosta :>


Ja mulla... Viimeinen lomapäivä, lievästi jo ahistaa. Mutta toisaalta, kiva nähdä taas ihania työkavereita, jos nyt jotain hyvää pitää keksiä. Niin mukava loma ollut, että ehkä tämän voimalla jaksaa taas seuraavaan. Viikkohan mulla on vielä käyttämättä kesälomasta, pidän sen luultavasti jossain syys-lokakuun vaihteessa.
No, mutta paluu arkeen ja normaaliin elämään, leipää ansaitsemaan!
Mukavaa kesälomaa niille joilla se vielä jatkuu tai alkaa, nauttikaa.7 kommenttia:

 1. Ihana kun on vielä lomaa mitä odottaa :)

  VastaaPoista
 2. Viivi on kyllä veistoksellisen kaunis!

  VastaaPoista
 3. Vivi on kyllä niin kaunis kissa, niinkuin toki Minnikin ^.^ ja sulle on muuten haaste mun blogissa :) http://pakkoneulootikonarkea.blogspot.fi/2015/07/liebster-award-haaste-osa-1.html

  VastaaPoista
 4. On tosi kiva kun kissa kokee pihalla olonsa niin turvalliseksi, että sen uskaltaa antaa tutkia (valvotusti) vapaana reviiriään ! Joskin rennosti valjaissa kulkeva kissiäinen on kanssa hieno saavutus. Meillä moinen ei onnistu, olisi vaarana kadonnut kissa, ja vielä on pihan ääniinkin totuttaminen kovin vaiheessa, joskin edistystä on. Partsille halutaan kovastikin välillä. Pieni lieveilmiö vaan siinä, että kaksijalkaisten on nykyään otettava vähintäänkin känny varoiksi parvekkeelle mukaan, jos menevät kissatta. Tesla nimittäin yrittää kyllä tulla perään ja "availlessaan" ovea saakin sen sisältä lukkoon ... =D

  VastaaPoista
 5. Niinpä, mutta tosiaan silmistä ei uskalla siltikään päästää :)
  Haha, onpa nokkela kun saa lukkoon, vielä kun opetat sitä avaamaan sen lukon ;)

  VastaaPoista