tiistai 7. heinäkuuta 2015

Täällä vielä lomaillaanViimeinen lomaviikko hyvää vauhtia käynnissä. Ihan kotosalla vietetään tämä loppuaika, onhan tässä reissattukin minkä vain ehtinyt.
Eilen palattiin kotiin Oulusta, sitä ennen on käyty tosiaan Kuopiossa shoppailureissulla, juhannuksen vietossa Virroilla, meillä oli täällä vieraina ensin mun kaveri ja sitten isäni, käytiin Sulkavan ja Puumalan kautta Imatralla ja takaisin.. Nyt saa riittää aktiviteetti, tämä viimeinen viikko pyhitetään kotona hengailulle ja töihin paluun murehtimiselle. Käyn korkeintaan kirjastossa.
Ihanaa olisi ollut käydä vielä Tampereella veljen perheen luona, mutta toisaalta sinne kyllä pääsee sitten kuun lopussa Nightwishin keikan merkeissä.

Mirnokat nauttivat kotona olosta, vaikkei viikonloppuna vieraassa paikassa oleminen (ilman omia ihmisiä) mitään ongelmia tuottanutkaan. Silti, kyllä nyt huomaa, miten nämä simskutytöt ovat niin hellyydenkipeitä, että.. Hetki sitten Minni kehräsi tässä sylissäni, Vivi yritti tulla myös, muttei mahtunut. Minni lähti, Vivi puski heti synkkyyn.. Ja kyyhöttää tässä parhaillaan <3
Mukana olivat reissussa, mutta tosiaan äitini kollikissojen takia saivat yöpyä "pappapuoleni" luona vähän matkan päässä. Käytiin niitä lauantaina moikkaamassa, ja Vivi varsinkin oli kovasti lähdössä mukaan jo silloin.

Mutta niin, tällä viikolla luultavasti ehdin panostaa tähän blogiinkin paremmin/useammin, tosin jos tällaista synkkää sadesäätä pitää joka ikinen päivä, valokuvat jäävät ottamatta..
Näissä kuvissa Minni ulkoilee Virroilla isäni luona, ja Vivi ihan vain kotosalla tutulla heinänsyöntipaikalla.

------

ps. Blogissa Marraskuun Muruset on käynnissä arvonta, käykäähän kurkkaamassa kivat palkinnot ja kokeilkaa onneanne!

------
4 kommenttia:

 1. Me niin nautitaan teidän kuvista ja nättejä simskuja tietty katselisi vaikka kuinka <3

  Nyt kun on itsellä valjashankinnat päällä niin kiinnittää erityistä huomiota: teidän tytsyillä on tosi suloiset Vänttiset! Näyttää lisäksi kyllin napakoilta mutta luontevilta päällä. Hienoa kun tytöt ulkoilee noin rennosti muuallakin kuin kotona. Toivottavasti jossain vaiheessa meilläkin relataan, ehkä jopa siinä määrin, että vakikyläpaikassa vieraassa kaupungissa uskallettaisiin rauhallisemmalla omakotitaloalueella ulos. Säikkyvää kissiäistä en missään tapauksessa tohdi viedä edes tuohon "omaan" kerrostalopihaan, se kun on verrattain vilkasliikenteinen. Suuria koiriakin täällä asuu, mutta toisaalta muutama valjasulkoileva kissakin nähty, että toivoa on =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No alkuun meilläkin olivat melkoisen arkoja tuolla ulkona, mutta siitä vaan ovat tottuneet ja rohkaistuneet, tajuavat jo senkin, ettei ohi kävelevä vieras ihminen ole uhka :P
   Aluksi aina, kun ohi joku käveli koiran kanssa tai ilman, auto ajoi tms. niin tahtoivat takaisin sisälle, mutta nykyään tiukka tuijotus riittää, sitten taas jatkuu ruohon syönti ;)

   Poista
 2. Ihan kesäisen näköisiä kuvia olitte saaneet kisuista vaikka kerroit olleen viileetä. Meillä on tosiaan vielä vajaa pari viikkoa lomaan... tuntuu että syksy on hyökännyt päällensä vaikka se kesäkin kesti vain vajaan viikon. Toivottavasti olen väärässä :) rentouttavia viimeisiä lomahetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no jokunen aurinkoinenkin päivä sentään ollut, vaikkei hellettä kuitenkaan :)
   Mutta tosiaan just eilen sanoin miehelle, että ihan kuin olis loppukesä, sellanen vilakka tuntu oli ilmassa.. :/

   Poista