tiistai 28. heinäkuuta 2015

Nautitaan auringosta

Jotenkin tänä kesänä auringonpaistetta ja sen tuomaa lämpöä on osannut arvostaa ihan eri tavalla kuin edellisinä kesinä, kun kuumat päivät ovat olleet itsestäänselvyys, ja helteestä on ajoittain jopa kärsitty. Oon huomannut, että tykkään oikeastaan just tällaisesta lämpötilasta, eli 18-20 astetta lämmintä ja aurinko paistaa. Ei liian kuuma, mutta tarkenee hienosti.
Ihan kuin kissatkin tykkäis..

Värjäsin äsken hiukset, kampaajalla käyty, uusi paita ostettu.. Valmiina perjantain Nightwishin keikkaa varten. Aloitan tänään yövuorot, lopetan torstai-aamuna, nukun hetken, ja iltapäivällä mieheni päästyä töistä lähdemme ajamaan Tampereelle veljeni luo. Minni ja Vivi mukaan tietty, kuten aina.

Tilasin Zooplussasta järkyn määrän ruokaa ja erilaisia kuivattuja herkkuja noille mirnokeille, lisäksi lohiöljyä kokeiluksi, jos vaikka olisi jotain vaikutusta turkkiin (Vivillä jatkuvaa karvanlähtöä, siis Minniin verrattuna selkeästi paljon enemmän). Onko muilla samaa ongelmaa, jotain vinkkejä? 

 Tässä viime viikolta muutama kuvajainen, ihana ilta-aurinko ja lämpö <35 kommenttia:

 1. Hienoa, nää sun kissat osaavat kyllä naatiskella auringosta!

  VastaaPoista
 2. Ai niin jäi vastaamatta kysymykseen. Jotenkin tuntuu, että meidän Jasulta lähtee myös tällä hetkellä normaalia enemmän karvaa. Johtuuko sitten vanhuudesta vai tästä omituisesta "kesästä".

  VastaaPoista
 3. No kappas, meillä on ihan sama tilanne! Mulanista ei lähde juuri mitään ja Mikael sitten tiputtelee vuoden ympäri karvoja siskontyttönsäkin edestä. Voin furminoida sitä vaikka joka päivä ja silti tavaraa vain tulee. Raportoihan, onko siitä öljyn käytöstä merkittävää apua kun olet jonkun aikaa sitä käyttänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, kerron sitten jossain vaiheessa tuloksista :)
   Äsken taas käytin Vivin terassilla ja pöllyytin sen turkkia, ihan kaamee karvanlähtö :(

   Poista