torstai 9. heinäkuuta 2015

Lankoja, ohjeita

Viikonloppuna äiti ihastui neulomiini puuvillasukkiin ja pyysi, tekisinkö hälle samanlaiset. No toki, ja tästä saatiinkin hyvä syy lähteä käymään Oulun Lankamaailmassa.
Värimaihtoehtoja oli runsaasti, tällaiseen äippä sitten lopulta päätyi:Kuva ehkä hämää, väri on enemmän violetti kuin mikään sininen.. Nyt joudun käyttelemään kännykkää kamerana hetken aikaa, kameran uutta akkulaturia postista odotellen. Alkuperäinen on hävinnyt kuin tuhka tuuleen, en siis yksinkertaisesti keksi, missä hitossa se voi olla. Kotona se ei ole, mutta enpä ole sitä tarvinnut reissussakaan? Joten täysi mysteeri.

Kävin kirjastossa eilen, ja taas on edellisten (netistä löydettyjen) ohjeiden lisäksi kasa uusia, ihania sukkaohjeita.. Argh. Milloin niitä ehtii neuloa??
Nyt on tosiaan ne sukkavaihdon sukat tekeillä, viittä vaille valmiit, ja niiden jälkeen väsään nuo äipän sukat. SITTEN ehkä teen taas jotkut kivat itselleni, valitsen jonkin noista uusista ohjeista.

Sukkavaihdon sukista en vielä voi laittaa mitään kuvaa, vasta, kun ovat perillä saajallaan, joskus elokuussa. Jännä, miten sitä on vieläkin itsekriittisempi näin kun neuloo jollekin ventovieraalle.. Monta kertaa miettinyt, onko nämä nyt kuitenkaan tarpeeksi "hienot", olisiko pitänyt olla jokin haastavampi malli, eri väri jne. Rasittavaa ajatella noin. Ihan hyvät ne on, ja mitä sitten vaikkeivät ole täydelliset. Malli sentään on sellainen, jota en ole ennen neulonut, kiva kokeilla jotain uutta.
Palataan näihin kuitenkin myöhemmin.

ps. Loma sen kun hupenee, enää kolme päivää! Huomenna lähden viettämään loman lopettajaisia kaverin kanssa, jos vaikka tarkenisi alkuillasta terassilla..

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti