perjantai 19. kesäkuuta 2015

Lomalla viimeinkin

Yövuorot vedetty kunnialla läpi, ja nyt koittaa kolmen viikon vapaus loman merkeissä. Ihan tässä kohtapuoliin lähdetään ajelemaan juhannuksen viettoon Virroille, kisut mukana tietenkin, kuten aina.
Luultavasti kuluu viikon päivät, ennen kuin tältä suunnalta blogin puolella mitään kuuluu, joten oikein mukavaa juhannusta jokaiselle, olitte sitten töissä, vapaalla tai lomalla!2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat! Hauskaa Juhannusta myös sinne, joskin näin hieman jälkikäteen. Me ollaankin jo kotiuduttu juhannusreissulta, jonne lähdettiin jo viikon alkupuolella. Mukavaa oli, mutta paluumatkalla satoi hieman rankemmin – sellaisesta urkenee kunnon kissakonsertti takapenkillä, sen verran on kova ja outo ääni kun pisarat auton kattoon ropisee, ettei yhtään tykätä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kissakonsertti kuulostaa aina niin ihanalta ;) Mekin ollaan just nyt parhaillaan kotimatkalla, kissat on IHAN HILJAA, ihan ku ne tajuais että ollaan kotiin menossa. Tai sitte ovat reissusta väsyneitä. No pääasia että me ihmiset kuullaan kerranki jotain radiosta ;)

      Poista