lauantai 23. toukokuuta 2015

Siamilaiskissa-aiheisia pussukoita

Joskus tulee nettiä selaillessa vastaan sellaisia pieniä, kauniita esineitä ja asioita, joita ei vain voi ohittaa.
Ei mitenkään. Etsy on erityisen vaarallinen paikka, sitä voisi hyvinkin penkoa tuntitolkulla ilman minkään tason ajantajua.

Kun eilen sain postitse toisen simskupussukkani, ajattelin, että voisihan noita täällä vähän esitellä.
Tämän vaaleanpunaisen meikkipussin, tai millä nimellä sitä kutsuisi, tilasin jo aikaa sitten. Jos en aivan väärin muista, verkkokauppa taisi olla sellainen kuin Ihanaiset. Koska tästä on jo suht pitkä aika ja tuolla ei ainakaan enää ole kyseistä pussukkaa valikoimissa, en ihan satavarma ole.
Tuohan on siis merkkiä Magpie, brittiläinen desing studio, jonka nettikaupassa on kaikkea muutakin ihanaa eläinaiheista tavaraa. Mutta, ei sielläkään enää näitä siamilaiskissoja! Nyyh.

Vaaleansinisen kukkaron mallisen bongasin Etsystä, joku espanjalainen nainen on tämän itse väkertänyt. Täydellinen! Kaunis, erittäin hyvää jälkeä. Rakastuin heti. Tämä olisi löytynyt myös vaaleanpunaisena, mutta jotenkin tuo kaunis sininen houkutti enemmän.
Mitäs olette mieltä, onko tämä nyt ihan hullua? Kissahulluus, eipä se taida olla mikään uusi asia...

.

3 kommenttia:

  1. Voih, juurikin ihania ainakin minä täällä huokailen!

    VastaaPoista
  2. Oh Meow! Kuinka mageet !! Kissaentusiasmi on ihana asia <3

    VastaaPoista
  3. Kauniita pussukoita - ja kun käyttöön tulevat ja simskuja= ihan ymmärrettävää. Mikä siinä oikein on, että tietyt asiat vaan ovat niin vastustamattomia? 😄

    VastaaPoista