sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kevään ensimmäinen valjastelu

Kotona taas, tai onhan tässä jo oltu. Pääsiäisetkin oli ja meni töiden merkeissä, ei siinä ihmeempiä.
Vuokatin reissusta sen verran, että hyvin sujui. Kissat viihtyivät hotellihuoneessa kuin missä tahansa vieraassa paikassa, jännää oli haistella uusia paikkoja ja kaiken huippuna iso ikkuna, josta näki katsella ja ihmetellä tiellä kulkevaa liikennettä. Aika paljon joutuivat keskenään olemaan, mutta sehän oli tiedossa jo etukäteen.
Boksissa matkustaminen ei edelleenkään innostanut, ja samaa kärsimysnäytelmää kuunnellaan ensi perjantaina, kun lähdetään taas reissun päälle, tällä kertaa sukuloimaan Pirkanmaalle/ Etelä-Pohjanmaalle.

Eilen nautittiin lämpimästä kevätpäivästä ja mirnokat pääsivät (suostuivat) ensimmäistä kertaa valjastelemaan tälle kevättä. Taas oltiin jännän äärellä, ai että! Minni ahnehti naamaansa kuivaa heinää tuoreen puuttuessa, ja onneksi oksenteli ne kivasti tuonne tien laitaan juuri ennen kuin päästiin takaisin sisälle.

Aika tylsän harmaita kuvia, mutta jos oikein tarkkaan katsoo, niin huomaa että kyllä siellä ihan pikkusen jo alkaa nurmi vihertää..
Vivi joutui oman laiskuuteni vuoksi lainaamaan Minnin valjaita, vähän löysäthän ne olivat mutta ajoivat asiansa.


Kielariiii!

Vivi löysi kevään ensimmäisen kärpäsen.. Taisi karata.Mikähän kukka tää on? Näitä pari kasvaa tuolla keskellä pihaa.6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Rakastuin kans noiden Vänttisen kukkavaljaiden väreihin :) Minnillä sininen ja Vivillä valkoinen.

   Poista
 2. Ai, teilläkin on näitä matkalaulajia. Se on niin mukavaa kuunneltavaa, eikö? :D Itse en ole vielä uskaltautunut ulos kissojen kanssa, lähinnä siksi, etten ole löytänyt tuolle nuoremmalle luikerolle sopivia valjaita. Saa nähdä, tottuuko Mulan enää edes valjasteluun. Vivi ja Minni näyttivät ottavan ulkoilun jo aikamoisella rutiinilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä on ihan suht äänekästä meininkiä takapenkillä ;) sitten kun ne matkat on aina vähintään sen neljä tuntia.. Nukkuuhan ne välillä myös, toki :)

   Ei sulla pentuvaljaita ole? Vai joko sille menee isommat?

   Poista
 3. Voi kun simskut näyttää nauttivan. Meillä ei vieläkään olla ulkoiltu. Hiukan jänskyttää aina se mahdollisuus, jos pääsee irti (säikähtää yllättäviä ääniä tms.), kuitenkin sen verran keskellä cityä asutaan. Palvelijan oma moka osittain toki, kun en ole ajoissa kylliksi totuttanut. Muta ihanat Vänttiset teillä. Itsekin niitä kuolaillut. Monen mielestä kuuluu olevan toimivat, kun tehdään kuminauhakissoille yksilöllisesti omilla mitoillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se voi tosiaan olla vähän haastavaa jos keskellä kaupunkia asuu :/ Me ei ihan keskustassa asuta, eikä minkään varsinaisen tien varressa ole tuo takapiha (kävelytie, jossa jalankulkijoiden lisäksi vain omiin pihoihinsa ajavia autoja), eli juuri sopivasti liikennettä jotta tottuvat kissatkin siihen että ulkona on elämää :)

   Poista