perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kukkaruutuja ja kissojen uusi tunneli

Hiukan veemäisesti menee nyt työvuorot, 18 työpäivää pelkillä yhden päivän vapailla. Huhhuh.. Tänään oli yks vapaa, huomenna taas iltaan. Lentsukin yrittää iskeä päälle, vaan yritin silti nauttia parhaani mukaan viikon ainoasta vapaapäivästä. Käsitöitä ja kissojen kanssa touhuilua, keep it simple.

Pitää urakoida hirveä määrä kukkaneliöitä (malli kirjasta 200 virkattua ruutua). En vielä kerro, mitä noista olisi tarkoitus muodostua - jos vaikka käykin niin, etten jostain syystä saa projektia valmiiksi..Olis noloa.
En edes ole vielä laskenut, kuinka monta kukkaruutua tarvitsen. Hirveesti, sen tiedän.Tällasta puuvillalankaa ^^

Niin sellasta väkertämistä sitten.
Unohdinkin esitellä mirnokkien uuden leikkitunnelin, joka tarttui mukaan viimeisimmältä Keskisen kyläkaupan visiitiltä.
 Se on nätti valkoinen sisustusta ajatellen, pehmeä ja halkaisijaltaan isompi kuin entinen, joten kisut mahtuu siellä kulkemaan suht normaalissa asennossa. Tämä on ollut erityisesti Vivin suosiossa, tänään tosin kuvaan pääsi Minni.  
Minni hyökkää putkessa piileskelevän hiiren kimppuun..

Tällaista täällä, ihan tavallista. Viikolla 14 lähdetään miehen ja kissojen kanssa käymään Vuokatissa, kolme yötä olisi tarkoitus nukkua hotellissa ja päivät viettää rinteessä lasketellen (mikäli vielä lunta löytyy) sekä rentoutua kylpylän puolella. Enpäs ollut ikinä ajatellutkaan, että myös hotelleista löytyy lemmikkihuoneita! Mutta nyt kun miettii, niin miksipä niillä ei sellaisia olisi?

Reissua odotellen, yritän nyt selvitä tästä työrupeamasta, argh. 
Kivaa viikonloppua teille, nauttikaa vapaistanne minunki puolesta!
.

4 kommenttia:

 1. Onhan niitä toki -ihanaa kun voi ottaa rakkaat mukaan. Me ollaan kerran Konstan kanssa oltu hotellissa, kun olin Vantaalla näyttelyissä. Muuten paljon majoituttu mökkimajoituksessa. Kiva kuulla miten teillä hotellissa viihdyttiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pitää sitten raportoida reissun jälkeen, miten meni :) Veikkaan, että mirrit makaa läjässä sängyllä sillä aikaa kun palvelusväki on poissa :P

   Poista
 2. Onpa tyylikäs tunneli! Taitaa pysyä koossa hiukan rajummassakin käytössä. Meillä tuppaa tunneli iltaisin muistuttamaan haitaria ... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hyvin on tähän saakka kestänyt ja pitänyt muotonsa :P

   Poista