keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ei ole kissaa karvoihin katsominen

...mutta kun Vivillä on niiin ihanan pehmeä ja sileä turkki!

9 kommenttia:

 1. Näyttää ihanan pehmeältä. <3 Sun kisu on niin söpö. <3
  Käythän kommentoimassa/katsomassa blogiani?
  ---> http://mybeatywonderland.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oi. Sen melkein tuntee poskeansa vasten ja haistaa (siis sen tuoksun!) Tuota turkkia on ilo silitellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, miten Vivillä on pennusta asti ollu sellanen silkkinen turkki, ja Minnillä taas paikoitellen karkeampi. Niin ne on erilaisia :)

   Poista
 3. On mielenkiintoinen tuo tabbykuvioinen naamiointi ja miten tulee esille hännän(?) lähikuvassa. Oma lempparini simsettien väreissä on ollut perinteinen ruskea. Sitten sain sininaamaripojan, jota pidänkin hyvin tyylikkäänä. Mitä tässä hurskastelemaan: kissahullulle käy kaikki! Viivin naamiointi on hyvin kaunis, ja niin, mitäpä jos "keräisi koko sarjan" ... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja varsinkin naamassa se naamio on jännä, niin symmetrinen kuvio molemmin puolin, että miten voikaan olla.. Alkuun itsekin mietin, että oisko sinisen Minnin kaveriksi joku toinenkin "perinteisen" naamiovärin omaava, mutta Vivi vaan vei sydämen :)
   Koko sarja kuulostaa hyvältä :D En edes ole kummemmin vielä miettinyt, minkä värinen seuraava vois olla (en oo vielä saanu siunausta ajatukselle mieheltäni), ehkä ruskea tai lila, mutta luulen että loppujen lopuksi ihan sama :)

   Poista
 4. Hurja kissakuume vaivaa aika ajoin. Taloutemme miespalvelijakin on kissaihmisiä mutta onneksi on asettanut tässä kohtaa kiellon päälle. Joku järjen ääni jostain itselläkin koittaa huudella, että kolme kissaa ja luku on täysi näillä neliöillä (ja ulkoilumahdollisuuksilla), ellei laajenneta naapuriin ;)
  Niin ja, anteeksi kissaneiti: Vivi oli se oikea kirjoitusasu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ehkä ihan hyvä pysyä toistaiseksi tässä kissalukumäärässä :P
   Älä huoli, et oo ainoa joka erehtyy Vivin nimestä :)

   Poista