maanantai 15. syyskuuta 2014

Maalla ja vesillä

Täällä ollaan edelleen, pienestä paussista huolimatta. Ei vain ole tullut kuvailtua oikein mitään, joten siinäpä se samalla on blogikin jäänyt taka-alalle.
Kissoilla oli varmaan yli viikon mittainen tauko valjastelusta, osittain viileiden säiden ja toisaalta meikäläisen "kiireiden" (ja laiskuuden) vuoksi.
Eilen kuitenkin aurinko paistoi ja tarkeni hyvin, joten kun olin yövuorojen jälkeisiltä uniltani heräillyt, käytiin koko porukalla molemmat mirnokat yhdessä vähän kävelemässä tuossa viereisellä tiellä. Kiva huomata näin aivan loppukesästä, ettei kumpikaan enää säiky ohi käveleviä ihmisiä samalla tavalla kuin vaikkapa alkukesästä. Tietenkin niitä kytätään niin pitkään kuin ovat näköpiirissä, mutta karkuun ei tarvitse lähteä.Kun kissat olivat ulkoilun jälkeen kauneusunien tarpeessa, lähdettiin miehen kanssa käymään vesillä vielä viimeisen kerran tälle kesää. Joo-o, näyttää lämpimämmältä kuin mitä olikaan; mulla oli verkkahousut ja anorakki huppuineen, silti paleli ihan liikaa. Viima ja kylmää hohkaava vesi.. hrrr. Mutta reilun tunnin ajelun ja veneen vesiltä noston jälkeen oli niiiin ihana päästä kotiin ja käpertyä sohvalle viltin alle lämpimään ja juoda kuppi teetä, oihh!
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep, kyllä se tuo kaupunki näyttää vesiltä päin paljo kivemmalta :)

   Poista
 2. Mutta kyllä noissa maisemissa kelpaa :) Ja onneksi sulta varmasti löytyy niitä villasukkia veneilyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän oli virhearviointia pelissä, hyvinhän siellä ois tarennu kun olis tiennyt laittaa enemmän päälle - vaikka sitten villaa :)

   Poista