lauantai 16. elokuuta 2014

Blogipohdintaa yövuorojen välissä

Miten se aina tuleekaan niin yllättäen puun takaa, että kesä tosiaan alkaa kääntyä syksyyn. Aamulla yövuorosta tullessa tuntui kuin ihan jo palelisi, ei kai, voiko niin olla?
Toisaalta ihanaa, kun saa taas pitää rakkaita neuletakkeja ja villasukkia. Mielenkiinnolla seuraan, kuinka pitkään kissat vielä viihtyvät ulkona. Tarviiko olla lunta maassa, ennen kuin Minni lakkaa vonkumasta valjasteluhommiin?

Mutta hei, lämmintä on vielä, aamun koleuksista huolimatta. Voi kuinka sitä luihin ja ytimiin iskevää kylmyyttä sitten kirotaan talviaamuina, hyi hyi.
Hirrrveesti alkaa tää blogi olla ihan vain kissablogi, tähän on tultu (pyydän nöyrästi anteeksi niiltä, jotka ehkä seuraavat blogia muidenkin kuin kissajuttujen takia :D)
Jotenkin päässäni on alkanut (taas) muhia ajatuksia totaalisista muutoksen tuulista bloggailun suhteen, en vain tiedä, milloin jaksan ja on aikaa ottaa homma työn alle ja värkkäillä. Tämän blogin tulevaisuus.. en kyllä tiiä, pitää miettiä.
Katellaan tässä.

Mulla olis vielä toinen yö valvottavana, nyt onneksi päivälläkin saa paremmin nukuttua, kun makkarin lämpötila alkaa lähennellä inhimillisiä lukemia.

.

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä se on jotenkin ihanaa, se syksyn tuntu ilmassa. Ja se, että saa taas oikeesti nukkua kunnon peiton alla, eikä pelkällä pussilakanalla. Ja että kauppoihin tulee uudet ihanat neuleet ja että illalla voi sytyttää kynttilöitä kun ulkona on ihan pimeää... <3 Mä rakastan kesää, mutta kyllä mä rakastan syksyäkin. Jotenkin helpompi hengittää.

  (äläkä ainakaan nyt lopeta koko blogia, kun just tänne löysin :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mukavalta tuntuu kun helteet vähän hellittää ja niinku sanoit, on helpompi hengittää :)

   Joo no en tosiaan tiiä mitä tän blogin kans keksis, vähän tekis mieli aloittaa kokonaan uusi vähän niinku tähän "jatkoksi", mutta tosiaan ihan virallisesti täyspainoisesti kissablogi.
   Vois sitten ihan hyvällä omallatunnolla selostaa 100 % kattijuttuja, joita ei ketkään muut kuin kissanomistajat jaksa lukea ;)

   Poista
 2. Syksy kynttilöineen ja villasukkineen on kyllä ihanaa aikaa, vaikka kesästä onkin haikea luopua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta karu totuus on että se syksy ja talvi aina sieltä tulee, pitää vaan yrittää asennoitua siihen :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin munki mielestä, en ymmärrä miksei kaikki tykkää! ;)

   Poista