lauantai 2. elokuuta 2014

Ulkoiluhullu

Täällä ollaan, edelleen. Pieni lentsun tapainen yritti/yrittää iskeä meikäläiseen, vaan saas nähdä onnistuuko. Tänään olin aamuvorossa, ja jo ennen kuin ehdin kotiin, mies oli lähtenyt päiväksi mökkeilemään muutaman kaverinsa kanssa. Tulevat illalla kaupunkiin ja tietenkin baila baila, joten pikkutunneille menee. Tämähän tarkoittaa sitä, että minä saan olla ihan ittekseni kissojen kanssa. Välillä tarvii olla yksinkin!

Kuuntelen taas Björkiä, ja Vivin korvat kääntyilevät edestakaisin. Minni kiertää kehää keittiöstä olkkariin ja eteisen kautta takaisin - joo, en ole ehtinyt vielä töistä tultuani antaa noille rakkaille aikaa. Minni on hullaantunut tuohon ulkoiluun aivan täysin tänä kesänä, ja näyttäisi nytkin maleksivan takaovella ja rääkyvän siihen malliin, että tahtoisi taas valjastelemaan.
Pitäähän se viedä <3

4 kommenttia:

  1. Musiikki on tärkeää. Mies oli kaksi kesää sitten viimeksi pitkällä kalareissulla ja tänä vuonna taas jotenkin automaattisesti palasin samaan moodiin yksin ollessani, Kauko Röyhkän uusin kirja ja musiikkia.

    VastaaPoista