perjantai 25. heinäkuuta 2014

Uuden Flexin testailua reissussa mehässä

Ihan liikaa on taas uusia kuvia, taitaa olla viisain aloittaa viime viikonlopusta.
Virtain reissu isäni luo, kissat mukana, hellettä piti. Nautittiin kesästä saunoen, grillaten, laulaen karaokea ja kylpytynnyrissä lilluen - nesteytystä unohtamatta.. Sisällä ei käyty kuin nukkumassa, jopa televisio ja karaokelaitteet oli viritelty ulos terassille valokatteen alle.
Veljeni ja tyttöystävänsä tulivat Tampereelta, ja heidän kanssaan piipahdettiin lauantaina myös Tuurissa Keskisen kyläkaupassa, kun se siinä lähettyvillä kerran on.
Ihanaa aikaa jälleen kerran!

Sunnuntaina ennen kotiin lähtöä kävimme kissojen kanssa valjastelemassa metässä tien toisella puolen. Ajoitus oli huono, nimittäin ei ehditty pitkään olla, kun alkoi ripsiä vettä. Viviä ei haitannut, mutta Minni hermostui, maukui surkeasti ja tahtoi takaisin sisälle. Niin että se siitä kauniista ajatuksesta. Kuvia ehdin saada muutaman.

Tuolla reissulla ostin muuten uuden Flexin. Kun tuo aikaisempi 5-metrinen on ollut meidän kissoille ehkä liian "jäykkä", tai miten sen sanoisi.. raskas? Onhan ne sitä jaksaneet vetää, mutta meno on näyttänyt aavistuksen kömpelöltä. Ja sitä kevyempää ei aiemmin saanut (tai ainakaan en löytänyt) kuin vain 3-metrisenä, mikä on aika lyhyt. Nyt tuo uusi Flexi Vario Cord (koko S, 5 m) on kevyt ku mikä, mirnokat ei edes huomaa sitä. Olen todellakin tyytyväinen! Ja pinkkinä tottakai piti ostaa, kun valikoimissa oli...

Nyt on tällä viikolla valjasteltukin ihan joka päivä, Minnin kanssa ehkä enemmän, kun jostain syystä Vivi tosiaan livahtaa karkuun kun lähestyn sitä valjaat kädessäni, heh. Taidan seuraavassa postauksessa esitellä kissakuvien lisäksi myös kuvajaisia meidän pikku pihasta, nyt kun ruusutkin kukkii..

.

3 kommenttia:

 1. Ihanat valjastelijat ♥ Meillä ei kumpikaan kestä jäädä pois valjaslenkiltä. Jos niin käy, että toinen jää; huutaa ja itkee se koko ajan ovella kuopsuttaen.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia :) me ei ollakaan kokeiltu flexiä ollenkaan Toscan kanssa. Onko sinusta toimivampi tavalliseen talutusnaruun verrattuna? Varmaan nää on makuasioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :)
   No meillä ei ole sellasta "tavallista" talutusnarua ollu missään vaiheessa, mutta mitä voisin kuvitella flexin etuja siihen nähden niin kissan voi päästää vähän pitemmälle ilman että ite tarvii olla ihan siinä vieressä, ja sitte varmaan kans se että kun kissa tulee kauempaa lähemmäs, niin se flexi rullaa narua sisään --> naru ei ole "löysänä" missään vaiheessa ja sotkeudu kissan jalkoihin. Ja kissan voi pysäyttää missä narun pituudessa tahansa nappia painamalla.

   Mutta joo, makuasioitahan nää on, kuka mihinkin on tottunut ja tykästynyt :)

   Poista