torstai 10. heinäkuuta 2014

Kuulumisia


 No huhhuh, kylläpä aika (ja kesä) vierii eteenpäin! Niitä lämpimiä säitä saatiin vihdoin, tosin niistä ei hirveästi pysty töistä käsin nauttimaan. Lomakin on vain kaunis kaukainen muisto enää, ja uuden tarpeessa olisin kovasti. Vaan eipä taida herua..?

Tässä olisi iltavuoroon meno taas tunnin päästä, onneksi sen jälkeen aloitan yövuorot ja saa taas vähän katkoa tälle perus raatamiselle. Viikon päässä häämöttää vknloppuvapaa, ja mitäs muutakaan kuin maakuntamatkailua tiedossa miehen ja kissojen kanssa, suuntana Virrat. Miehellä alkaa muuten kesäloma tuolloin, voi onnellista. 

Mirnokat on viihtyny ulkona, mutta jännästi Vivin ja Minnin "roolit" ovat vaihtuneet toisin päin. Minni on intona lähdössä valjastelemaan ja vedättää pihalla menemään kuin ei mitään. Rohkeutta siis tullut hurjasti, ohikulkijat eivät säikäytä niin että pitäisi lähteä sen takia sisälle.
Entäs Vivi.. Ensinnäkin jostain syystä valjaat nähdessään se yrittää vaivihkaa hipsiä karkuun. Ja kun olen ne saanut sille laitettua (ei sentään pyristele siinä vaiheessa vastaan..), se on jotenkin..hankalan näköinen. Kannan Vivin ulos. Silloin se kyllä lähtee eteenpäin ja on kuin ei mitään ja unohtaa valjaat, mutta saattaa suunnata takaisin ovelle päin jos tiellä menee ihmisiä ohi. Ei siis varsinaisesti säiky niitä, katsoo vain perään ja niiden mentyä ohi, lähtee hiljokseen "kotiin päin". Ennen Minni teki niin, Vivi jatkoi tutkimusmatkaansa, ja nyt tilanne on päinvastainen.. Jännä, ei voi muuta todeta.

Mutta niin, duunia puskee päälle, pitänee päivitellä viikonlopun aikana, ellen sitten yövuoroissani innostu näpyttelemään. Siihen asti se ois niinku hei hei ja hellät tunteet.
1 kommentti:

  1. Onneksi lämmintä on luvassa viikonlopuksi, niin pääset sinäkin näistä säistä kunnolla nauttimaan. Kissat näyttävät nauttivan. :) Mainio tuo jäkimmäinen kuva, kesässä on niin monta mielenkiintoista tuoksua...

    VastaaPoista