maanantai 23. kesäkuuta 2014

Virkkuuseen

Veljeni tyttöystävältä sain 200 virkattua ruutua -kirjan, jota hän ei kuulemma itse tarvitse vaan pitäytyy mieluummin neulonnan puolella. Täysin ilmaiseksi en tätä suostunut ottamaan, ja koko viikonlopun kestäneen satunnaisen väittelyn päätteeksi hän myöntyi ja sanoi, että maksuna voisin neuloa hänelle sukat. Noniin, se passaa kyllä.Ja mitä tuohon kirjaan tulee, värkkäilin muutamat kukkaneliöt ja ajatuksena olisi mahdollisesti tällä kertaa saada jonkinlainen torkkupeitto aikaiseksi. Siis loppuun asti. Nämä neliöt ovat suurempia kuin mitä viimeksi virkatessani tehtailin, ja siksi niitä ei ihan sataa tarvitse olla.. No katsotaan nyt mitä tästä tulee vai tuleeko mitään.

Ensin kuitenkin aion maksaa kirjan eli neuloa ne sukat veljen tyttöystävälle. Ärsyttää vain suunnattomasti keksiä mallia tyhjästä, tarkoitan siis sitä, kun hän ei kysyessäni sanonut mitään, millaiset sukat haluaisi. Haluaako kirjoneuletta vai ei, lyhyttä vai pitempää vartta, millaisia värejä.. Vapaat kädet, eikös sen pitäisi olla kiva?

.

2 kommenttia:

 1. Oi. Kaunis persikkaruutu. Pitäisi varmaan virkata enemmän - sekin on mukavaa. Suunnitelmissa on, mutta sitä ennen koukkuamista.

  Jos sait vapaat kädet, niin tee sellaiset sukat, joita haluaisit kokeilla neuloa. Jokin uusi malli ehkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukkuaminen, piti ihan googlettaa :) Tuota pitääkin joskus kokeilla!
   Juu kyllä mulla nyt on puikoilla ehkä ne lopulliset sukat, ensin alottelin yksiä mutta sitten keksinkin muuta, ylläri... :)

   Poista