keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Nyt se alkoi

Arvatkaas mitä? Mulla alkoi LOMA! Kolme viikkoa, sen pitäis muka riittää. Ohjelmaa on ihan kiitettävästi, kuten jo taisin edellisessä postauksessani luetella.
Lomanalottajaiset, joita parin työkaverin kanssa vietettiin jo muutama päivä ennen kuin loma itse asiassa edes alkoi, sujuivat mallikkaasti pitkälle yöhön saakka - seuraavan päivän fiiliksistä ei sitten puhutakaan.

Kun loma sitten viime perjantaina vihdoin koitti, koko viikonloppu vietettiin Oulun seudulla äitini ja isäpuolen luona. Sää ei juurikaan suosinut, vettä sateli ja silloin kun ei, oli muuten vain kylmä. Kissat olivat tietenkin mukana ja majailivat tälläkin kertaa pappapuoleni luona. Musta vähän tuntuu, että Vivi oli mulle möksmöks kun maanantai-iltana saavuimme kotiin.. Ei oikein innostunut hellyydenosoituksista tai kehrännyt mulle. Ihan selvästi oli suuttunut, kyllä ne vaan ymmärtää, että mami jätti vieraalle hoitoon ja sen jälkeen joutuivat vielä kestämään pitkän ajomatkan kotiin. Voi pientä..

Sorry, kuvat tuolta reissulta ovat todellakin vähäisiä. Tässä kuitenkin Jalo, äitini kissoista se vilkkaampi.Muistatte ne äitienpäivälahjaksi neulomani kissasukat, tai ainakin suunnitelman niistä? Silloin neuloin ne yövuorossa loppuun niin hätäisesti ja postitin kiireellä, etten edes ehtinyt kuvata niitä. Vahinko korjaantui nyt, ja tässä siis nuo sukkaset. Anteeksi kissankarvat, äiti ei ole muita villiksiä tainnut käyttääkään tuossa välissä.
Lankana seitsemän veljestä, koko 36-37.


 Tässä nyt tosiaan muutama päivä kotona hengailua, perjantaina sitten puolilta päivin junaan ja kohti Tamperetta. Hieman on kohtalon ivaa havaittavissa, nimittäin juuri kun siitepölyallergiat helpottivat viikonlopun aikana, joudun selviämään veljeni saksanpaimenkoirasta. Joka siis on sisällä, kaksiossa. Ja siinä samalla kun aikanaan pääsin kissa-allergiasta eroon, koira tuntui pahenevan (tämä voi olla myös kuviteltua). Eipä siinä ole paria yötä enempää, kyllä sen kestää vaikka päällään seisten.

Paluulippua ei tarvitse miettiä, isäni ja pikkusiskoni ajelevat Tampereen kautta ja tullaan sitten porukassa Savonlinnaan yhdeksi yöksi, jonka jälkeen aloitamme kolmestaan automatkailun itä-Suomea pitkin pohjoiseen. Tarkkaa reittisuunnitelmaa ei ole, ja sehän koko matkan idea onkin. Ainoastaan päämäärä on selvillä, ja ajoaikaa melkein viikko. Kamera ahkerassa käytössä.

Olen kesäfiiliksissä, todella. Ihana päästä reissaamaan, ja vietellä sitten juhannusviikkoa rennosti kotosalla ja stressata loman loppua.
Voi olla, että blogin päivittäminen venähtää vielä pahemmin kuin tähän saakka, mutta lupaan tosiaan pitää kameran hollilla ja koota kivan määrän kuvajaisia tänne kunhan taas ehdin koneen ääreen.

.

4 kommenttia:

 1. Oikein antoisaa ja ansaittua lomaa! Jalo on huippusöpö :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Jalo on hirmunen poika kehräämään :)

   Poista
  2. Näyttää puuhakkaalta kaverilta!

   Poista
 2. Hehe, Jalo on melkein kuin Jasun veli. Mukavaa, hauskaa ja piristävää lomaa sinulle Unessakahlaaja!

  VastaaPoista