keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Viikonloppua kuvina

Piti tehdä ihan kunnollinen päivitys jo aikaisemmin, mutta ilmeisesti minulla oli jotain muuta meneillään, kun en saanut tätäkään aikaiseksi. En nyt sano, että tästä tulisi kovinkaan kunnollinen ja perusteellinen viikonloppureissun tilitys, taidan tarjota tällä kertaa enemmän kuvajaisia. Kännykkäkuvia, kyllä, suurimmaksi osaksi.

Matka alkaa.

Speciaali reissu siinä mielessä, että Vivi pääsi ensimmäistä kertaa elämässään metsään ulkoilemaan. Niin ja se koiranpentu oli mukana. Karkuun ei typykkä lähtenyt, vaikka koiruus välillä teki lähempääkin tuttavuutta - tiukka sähinä ja murina riittivät..
Silloin, kun koira ei ollut näköpiirissä, Vivi rentoutui ja kulki vierellä polkua pitkin ja tottakai ihmetteli jokaista mätästä ja puunjuurta erikseen.. Mutta siis hienosti meni, jes miun reipas typsy!

Ssssshshhshshsh!

Ja tässä seuraavassa ulkoillaan ihan vain takapihalla..
Niin ja hei, kyllä Minnikin pääsi valjastelemaan jossain vaiheessa, vaikkei näissä kuvissa esiinnykään. Se raukka vain on niin säikky ulkona (varsinkin näin vieraassa paikassa), että se jonkin verran rajoittaa. Viviä ei hetkauta koirien haukunta tai kovaa ohi ajavat autot ja traktorit, ja lisäksi se kulkee perässä eli on sekin mahdollisuus, että edetään paikasta A paikkaan B. Siksi Vivi on ihanteellinen ulkoilutettava.
1 kommentti:

  1. Metsäulkoilut on meidän tyttöjen mielestä ihan parasta!

    VastaaPoista