tiistai 6. toukokuuta 2014

Mekkoja!

Täällä sitä taas yövuoroa vietellään, 1/3 vasta aluillaan. Eikä inspaa sitten yhtään. Täytyy kai vain pitää mielessä öiden jälkeinen viikonloppuvapaa ja Virtain reissu, jos siinä olisi tarpeeksi motivaatiota jaksaa valvoa. Tarkoitus olisi siis lähteä heti perjantaiaamuna päästyäni töistä, ajellaan Tuurin kautta ja kipaistaan mennessä Keskisen kyläkaupassa, kun se siinä lähettyvillä on. Eipä tartte sitten lauantaina lähteä käymään, kun tunnetusti siellä aina vierähtää aikaa...

Niin ja pitkästä aikaa nettishoppailuja. Kovasti olen kesä mielessä tehnyt muutamia vaatehankintoja, ja tässä niistä pari. Halusin kesäksi rentoja mekkoja - mikäs sen mukavampi asu, sopii niin helteeseen kuin pilvisempäänkin päivään, legginsien tai farkkujen kera.
Löysin tuossa talven aikana sellaisen ihanuuden kuin FreePeople.com. Kuitenkaan en ihan Ameriikoista asti näitä omiani tilannut, vaan tämän ensimmäisen löysin Zalandolta ja toisen ASOS.comista.
Noniin, ja sitten sitä kesää odottelemaan, että pääsee näitä käyttämään ihan kunnolla!
 


9 kommenttia:

 1. Melko mukavia ja viileitä varmasti päällä ja ihan sun tyylisiä, inkkarimekkoja (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin juu tosiaan, tärkeä juttu - näiden kanssa sopii hyvin mokkasiiit ;)

   Poista
 2. Aattelin muuten tulla vinkkaan, kun Uhana Design juuri mainosti uutta kokoelmaansa, että niitä (ainakin vielä puoli vuotta sitten) sun haluamia rosvokissapaitoja saa nyt taas nettikaupasta!

  https://www.weecos.com/fi/stores/uhana-design

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitää käydä kahtoon :)

   Poista
 3. Kauniita ovat! Vähän sellaisia hippimekkoja, olisi ennen sanottu. Kyllä olisivat minunkin mieleeni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin nuo hippimekot vain vie mun sydämen ;)

   Poista