lauantai 24. toukokuuta 2014

Hellepäivien valjastelut ja tarkennetut lomasuunnitelmat

Kesäloma senkun lähestyy, ensi perjantaina olisi viimeinen työpäivä ennen tuota kolmen viikon onnellisuutta. Nyt koko viikonloppu töitä, keskiviikkona yksi vapaa. Tiistaina mennään parin/muutaman työkaverin kanssa juhlimaan "lomanalottajaisia". Terassikierros oli mielessä, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että ilma kylmenee juuri pahimmoilleen alkuviikoksi, elikkä täytynee varmaan tyytyvä viihtymään siististi ravintolan sisätiloissa.

Heti perjantaina, kun töistä pääsen, pakataan kamat ja kissat autoon ja lähdetään Ouluun päin. Ainakin viikonloppu on tarkoitus siellä hengailla, lähdetään ehkä maanantaina tai tiistaina, riippuu miten on fiilistä. Miehellä kuitenkin lomaviikko tuolloin, joten ei senkään puolesta ole pakotteita palata kotiin nimenomaan jonain tiettynä päivänä.

Sitten perjantaina 6.6. suuntaan Tampereelle veljeni luo viikonloppua viettämään. Hänen tyttöystävällään alkaa loma juuri silloin, eli aikas passeliin saumaan sattuu mun vierailu. Että jonkinlaisia lomanalottajaisia varmaan vietetään myös Tampereella, voi tätä juhlan määrää ;)
Ja sitten sitä seuraavalla viikolla se road trip, oih.

Joo-o, lämmintä on ja sehän tarkoittaa sitä, että mirnujen kanssa on enemmän kuin mukava viettää aikaa auringossa. Jännää riittää oman pienen pihapiirin tuntumassa, mutta kovasti kiinnostaa myös tuo tienvierus ja vastapäisen naapurin piha.
Vivikin on innostunut syömään heinää, ennen se ei tajunnut rehujen päälle toisin kuin Minni, joka ei juuri muuta ulkosalla teekään kuin jauhaa ja jauhaa..

Ihan hirrrrveeesti kuveja, olkaa hyvät.Jostain syystä tää tuija haisee aina niin jännältä..


Joooo siellä on multasäkit ja kaikki nätisti nurtsilla..8 kommenttia:

 1. Kovin on nättejä nämä teidän miukut! :3

  VastaaPoista
 2. Yritä löytää hetki Tampereella käydessä, että ehditte mennä syömään johonkin hyvään paikkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää, ei varmaan ole muistamisesta kiinni tämä asia, kun luultavasti jokaisesta ruokapaikasta tulee mieleen sun herkullisen näköiset annoskuvat :) Saa suositella jotain tiettyä! Vaikka joku ihan siitä ydinkeskustan tuntumasta?

   Poista
  2. No semmoseen nopeeseen syömiseenhän mun jutut on erikoistunu. Mutta ihan parin korttelin sisällä Keskustorilta:

   - Ravinteli Huber, oon tainnu ennenkin suositella. Mut jos haluaa hampurilaisen, tänne.
   - Bar Burrito, Keskustorilla. Mahtavaa.
   - 4 Vuodenajan hodarikioski aukee viikonlopuksi sopivasti Kauppahalliin!

   Poista
  3. No siinähän oliki :)
   Kuulemma olivat veli ja sen tyttöystävä miettineetkin vknloppuna, että mihin veisivät mut syömään. Saas nähdä mitä keksivät :P

   Poista
  4. Sitä mä vähän tarkotinkin tossa ekassa viestissäni, että yritä löytää semmonen hetki, että saat ite valita minne haluat :)

   Poista