tiistai 29. huhtikuuta 2014

Mukavasti vapailla

Ihana vapaapäivä. Toinen hyvässä vauhdissa, kolmas vielä vasta tulossa. 
Eilen en tehnyt oikein mitään, mitä nyt vähän siivoilin ja leikin kissojen kanssa. En ymmärrä, mihin Minni on hävittänyt sen Ikean harmaan hiiren, jota tykkää noutaa ja heitellä mielin määrin. Eilen yritin etsiä sitä niin ylä- kuin alakerrasta, ei missään. Minni ei selvästi itsekään tiedä, minne sen on piilottanut. No tänään sitten otin laatikosta upouuden, viimeisen harmaan käyttöön. Leikkasin laput ja hännän pois (ettei sen osia sitten tarvitse oksennella ympäri kämppää..)
Valkoisia pehmohiiriä lojuu lattialla parikin tällä hetkellä, mutta en tajua, miksei ne kelpaa samalla tavalla. Vain väri on erona, mutta niin, Minnille pitää olla se harmaa. 

Vivi pitäytyy edelleen pienissä tiukuhiirissä, ja on selkeästi terästäytynyt noutopuuhissa - sillekin saa olla ahkerasti heittelemässä.


Äsken sain taas viimeiset ruisleipäset uunista ulos, on mistä herkutella illalla..
Huomista kolmatta vapaapäivääni en ajatellut viettää kotona nyhjäten, vaan meinaan käydä taas katsastamassa kirpputorin tarjonnan ja toivon tekeväni löytöjä. Kirjastossa voisin myös piipahtaa, kerrankin ajan kanssa niin ettei mies ole hoputtamassa.

Työkuviot näyttävät siltä, että näiden vapaiden päätyttyä olisi neljä päivää töitä, sitten yksi vapaa ja sen jälkeen kolme yövuoroa. Äitienpäivää menemme viettämään isäni perheen luo, ja ehkä myös veljeni pyörähtää siellä jossain vaiheessa viikonlopun aikana. Sitä ja sen tyttöystävää ei olekaan tullut nähtyä hetkeen.

Tältä näyttää lähitulevaisuus, ei paha.
Oikein mukavaa viikkoa kaikille ja juhlikaa vappua minunki puolesta!

.

1 kommentti: