keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kesälomahaaveita

Jälleen on aikaa vierähtänyt edellisestä merkinnästä, kun en vain ole missään välissä ehtinyt.
Tyrtsin/Oulun reissu meni putkeen, ainoa ongelmaksi koituva asia oli taas kerran aika, joka tunnetusti loppuu aina kesken.
Vaan ehdin kuitenkin nähdä kahta ystävääni, käydä shoppailemassa ja viettää leffailtaa äitini ja isäpuolen kanssa. Aika hyvin parille päivälle, eikö?

Lyhyt katsaus meikäläisen pääsiäiseen.. Hetkinen, joo-o, kaikki pyhät meni töissä ollessa. Ehkä se näkyy sitten palkassa kivalla tavalla.
Töistä huolimatta ehdin minäkin nauttimaan lämpimistä säistä, ja kisutkin pääsivät kunnolla ja virallisesti aloittamaan valjastelukauden. Ihan intona olivat molemmat, Vivi varsinkin meni ja oli kuin ei mitään talvitaukoa olisi välissä ollutkaan.


Olen jo ihan fiiliksissä, ihanaa kun tulee taas kesä ja lämmintä!
Odotan kovasti kesäkuun alussa alkavaa kolmen viikon lomaa kaikkine reissuineen. Timppakin varmaan pitää sen ensimmäisen viikon lomaa, eli päästään yhdessä käymään jossakin (Tyrtsillä ainakin). Muutaman päivän mökkeily olisi myös haaveena, katsotaan nyt. Toinen tai viimeinen viikko menee tien päällä, kun lähdetään isän ja pikkusiskon kanssa viikoksi ajelemaan ja käydään Taivalkoskella päin isäni kotimaisemissa. Sellainen ihana road trip siis tiedossa <3
Jäljelle jäävä viikko on sitten varmaan pyhitetty sekalaiselle maakuntamatkailulle, tavoitteena olisi ehtiä käymään Tampereella ja ehkä myös Helsingissä, jos oikein hurjaksi rupean.
Niin että kovat ja kivat on suunnitelmat, toivotaan ettei noista hirveästi joutuisi karsimaan.

Nyt nautin vapaapäivästä 1/2.
Heräsin hyvissä ajoin, ja suunnitelmissa olisi mm. leipomista. Ei mitään elämää suurempaa tai monimutkaista, ihan vain karjalanpiirakkataikinasta sellaisia pieniä ruisleipäsiä, helekatin makoisia.
Mirnujen kynnet pitää kans leikata. Ja varmaan valjastellaan siinä samalla. Lisäksi olisi askarteluhommaa mielin määrin, leikekirjajuttuja siis. Ja ne äipän villasukat.. niidenkin neulomisesta on ollut taukoa. Jos ehtisivät äitienpäiväksi niin olis aika hyvä.

.

12 kommenttia:

 1. Äh, miksi täällä pohjoisilla leveyspiireillä ei voisi tulla jo tuollainen ilma. Tosin on tässäkin sitä omaa hienouttaan, kun on metri lunts vieläkin, mutta...
  Oon pikkutytöstä asti halunnut tuommoisen kisun. Tulee mieleen myös Kaunotar&Kulkuri :D
  Pidä mieluisa vapaapäivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piristävästä kommentista :)
   Kyllä ne lämpimät säät vielä sinne pohjolaankin tulevat, ajallaan! ;)
   Suosittelen erittäin lämpimästi siamilaista jos vain kissahankinta on joskus mielessä, tätä ihanampaa ja seurallisempaa rotua saa hakea :)

   Poista
 2. Mäkin haaveilen kesälomasta, mutta yllättäen olen taas haluamassa kauemmas. Itse asiassa niin moneen paikkaan että tuskin kaikkialle pystyy lähtemään. Sitten onkin vaikea valita niistä vähistä vaihtoehdoista parhaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii juu sulla on se ongelma ;)
   Mene aakkosjärjestyksessä jos on vaikea valita :P

   Poista
  2. Se on ihan hyvä vaihtoehto, mutta sitten mennään taas samaan ;)

   Poista
 3. Uuu, Helsinki kuulostaa hyvältä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vähän Miian kanssa oli puhetta että yrittäisin lomalla tulla teitä moikkaamaan :)

   Poista
  2. Henna saa sit toimia majoittana ja mie viihdyttäjänä ;) Olis kyllä tosi mahtava jos pääsisit käymään edes vähän aikaa.. Itekki sain lomaa heinäkuulle jokusen päivän

   Poista
  3. Juu täytyy koittaa tulla käymään :)

   Poista
 4. Hyvää kissakuvasettiä jälleen kerran, malli osaa selvästi poseerauksen jalon taidon! Mukavan keväiset kuvat, mutta uskon silti eräästä mainitsemattomasta syystä, että tekemilläsi Kärppävillasukilla on ollut käyttö...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisivat silti katsoa kameraan päin useammin :P
   Heh juu, Kärpät on rautaa, Kärpät on rautaa... ;)

   Poista