tiistai 25. maaliskuuta 2014

Katti pihalle aurinkoon

Viimeinen vapaa, huomenna takaisin duuniin. Kevyt aloitus, kun ei ole kuin yksi ilta ja kaksi aamua, sitten viikonloppuvapaa. Selkä voi jo paremmin, lääkekuurista ja levosta siis näyttää olleen apua. Täytyy nyt vain tosissaan malttaa olla nostelematta niitä mummoja yksinään ja ottaa iisisti, ei se ole sen arvoista että oman selkänsä hajottaa.

Eniwei, kissoihin. Eilen ulkoa tullessani molemmat tunkivat ovesta ulos, Minni jopa hölmönä loikki kuin aropupu muutaman metrin etemmäs eikä varmaan edes tajunnut olevansa ulkona. Nappasin sen syliini ja laskin sisälle. Samalla minuutilla kaivoin laatikosta valjaat ja ei muuta kuin katti takapihalle aurinkoon. Luulin siis tosissani, että Minniä olisi kiinnostanut, vaan ei. Ovelle se pyrki etenkin kun kuuli Vivin rääkyvän lasin takana. No, sitten tehtiin vaihto, eli Minni sisälle ja toinen mirri valjaisiin ja pihalle. Ei Viviä kiinnostanut sen enempää, arrrgh.

Että sellainen ulkoilu. Se on kumma, miten ovat ensin menossa ulos, mutta kun saavat valjaat ylleen niin evvk. Siis, valjaistahan se johtuu. Vaan eiköhän taas suju ulkoilu niidenkin kanssa, kunhan kesä tulee ja nurmikko kuivahtaa ja.. Ihan kuten viime kesänä, Vivi rakasti pensaiden juuressa kököttämistä sekä tien ja siinä liikkuvien kyttäämistä. Valjaat unohtuvat kummasti.

Auringon lämpö kyllä kelpaa sohvalla lötkötellen, pah...
5 kommenttia:

 1. Ihanat kissat sinulla! Aivan äärettömän kauniit otukset!

  Meillä sama homma, ei kattia kiinnosta ulkoilla valjaissa - ellei sitten ole jotain tooodella mielenkiintoista, mutta täällä kaupungissa sellaista harvoin on ja meteliäkin on liikaa. Mökillä katti tykkää kyllä seikkailla metsässä - ne valjaat päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiva kun kommentoit :) Mirrit kiittää!
   Joo no meillä kyllä viime kesänä varsinkin Vivi tykkäs ihan älyttömänä, ei paljoa valjaat muistunu mieleen kun tuolla takapihalla seikkaili, että eiköhän se valjastelu ala maistua tossa kesällä sitte viimestään :)

   Poista
 2. Kissat eivät aina tiedä, mitä tahtovat... Ja välillä tietävät tasan tarkkaan! :)

  VastaaPoista
 3. auringossa löhöävät kissat on jotenkin niin ihanaa katseltavaa! harmi kun meille ei paista muualle aurinko päivisin kuin makkariin, jota taas pidetään päivällä ja yölläkin kissattomana. tosin kesällä makkarin ikkunan kautta on ainoa kulku noitten ulkotarhaan, joten viimestään sitten pääsevät auringossa köllötteleen. on ne jo muutaman kerran käyny kokeilemassa, mutta ilmeisesti vielä on liian kylmää :)

  VastaaPoista