keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Ja sitten satoi lunta

Olen niiiin pettynyt. Eilen mahtavimman auringonpaisteen aikaan en millään olisi uskonut, että tänään näyttäisi noin älyttömän talviselta. Vaikka toki tiesin lunta tulevan, mutta.. ei niin paljon olisi tarvinnut sataa. Tai aianakaan jäädä maahan.

Eilistä/viimepäiviä kaiholla ajatellen ja uusia kevään merkkejä odotellen, letkeet kotileijonat nauttivat kevätauringosta sohvalta käsin:


Kukkuu!

Itse kävin eilen lääkärillä pahentuneen alaselän jäykkyyden/kivun vuoksi. Sairaslomalle laittoi muutamaksi päiväksi, kirjoitti kuurin vahvaa tulehduskipulääkettä ja lisäksi määräsi röntgenkuviin.
Samalle päivälle pääsin sielläkin käymään, joten tuloksia kuullaan ilmeisesti huomenna puhelimitse.
Eipä se lekuri osannut oikein mitään selitystä sanoa, arvaili jotain, mutta ehkä selviää niistä kuvista. En tiiä.

Heti tuli vähän huono omatunto kun on saikulla. Siis kun tiedän, miten huonosti tuonnekin saa niitä sijaisia hommattua.. No, ehkä meikäläiselläkin on joskus elämässä oikeus olla sairaslomalla?

.

2 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen kun on huono omatunto saikusta. Toki oma työ ei ole niin yhdestä tekijästä kiinni, mutta siltikin. Mutta olet tosiaan sen syystä saanut, ja se on hyvä. Toivottavasti helpottaa.

  Sen sijaan perääntynyt kevät ei täälläkään nappaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se kyllä on, että töissä kukaan ei ole korvaamaton :)

   Oon koko päivän valittanut avokille, kuinka tuota valkoista paskaa on satanut aamusta iltaan. Olin ihan virittäytynyt jo kevääseen, hain jo keveämmän takinkin vaatekaapin perukoilta ja valikoin kenkäni uudelleen.. Ja sitten tuli tämä TALVI. Arrrgh!

   Poista