maanantai 10. maaliskuuta 2014

Hiljaiselon aikana - mirnut ja koiranpentu

Tässä bloggailussa on nyt ollut jonkinlainen lamakausi meikäläisen osalta, on ollut huolia ja murheita ja vähän kiirustakin, laitetaan noiden asioiden piikkiin kaikki tämä saamattomuus.

Ihan ensiksi muutama sananen reilun viikon takaisesta Virtain reissusta:
Vietimme siis jälleen viikonloppua isäni perheen luona, mirnut tottakai mukana. Tällä kertaa typyille oli oikein extrajännää luvassa, nimittäin labradorinpentu Ieva.
Suurimman osan aikaa tuo pötkylä vietti eteisessä häkissä, mutta pääsi ruokailunsa ajaksi (ja välillä muutenkin) vapaana hulmuamaan sisätiloihin.
No, Minniä ja Viviä kiinnosti ihan älyttömästi tuo omituinen otus. Sen ajan, jonka pentu vietti häkissä, olivat kisut eteisen väliovella kyttäämässä sitä. Ja pääsääntöisesti kun se oli vapaana, mirnut olivat leivinuunin päällä "turvassa", paria kertaa lukuun ottamatta.

Koiranpennulle pointsit rauhallisuudesta, näytti välillä jopa siltä, kuin sitä ei olisi pätkääkään kiinnostanut tuollaiset rimpulakissat. Kyllä sitä kiinnosti, sen näki katseesta, mutta se ei hötkyillyt lainkaan. Niinpä mirnut uskaltautuivat todella lähelle ja näyttivät hyvinkin cooleilta siinä metrin päässä hengaillessaan. Koira tosin oli koko ajan omistajansa hallinnassa, eli ei aivan täysin vapaana kuitenkaan.

Ja häkissä ollessaan.. Kissat näyttivät melko pian tajuavan, ettei se koira sieltä mihinkään pääse, joten häkkiä kierrettiin ja sen ympäristöä nuuskittiin ahkerasti.
Minnillä oli jopa nenä kiinni koiran kuonossa aivan sekunnin murto-osan ajan. Sitten sähähdys - eihän sitä liian tuttavalliseksi voi käydä..
 
Minni kovistelee.. Shhhhhähh!

Hirrveen pelottavan näköinen...

Kiva, kun välillä tulee tilaisuuksia esitellä kissoille jotain erilaista ja jännää, ja vaikkei aika riittäisikään totuttamiseen, niin ovatpahan tavanneet ja nähneet.

Ei tullut traumoja, mutta kivahan se oli taas olla kotona kaukana kaiken maailman söpöistä koiranpennuista.
Vaan leivaria jäi varmaan ikävä. Ihan selkeästi Vivi kysyy: "Mami, miksei meillä kotonakin voi olla tällasta?"

Turvapaikka.

6 kommenttia:

 1. Hehheh, kovia mimmejä. Uhitella nyt kamulle tuolla lailla :)

  VastaaPoista
 2. Lailla pitäs kieltää koiran pentujen kuvat! : < suloneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen turre!

  VastaaPoista
 3. Todellakin! Tosin kun kerää aamulla riekaleet rintsikoista ja kappaleita wessa harjasta nii kummasti ei yhtään haluta kolmatta hurttaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..tai kun kissa ryöstää ruokaa kattilasta tai vie leivänpäälliset :D

   Poista