sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Dora Designs

Sisustus on toinen aihe, jota en hirveästi blogissani viljele. Kun en minä sitä sillä tavalla osaa harrastaa, vaikka toisaalta tiedän tasan tarkkaan sanoa, mistä pidän ja mistä en, mitä haluaisin asuntoomme hankkia. Silti vain en saa aikaiseksi "sisustaa", en osaa.
Toisinaan tulee vastaan jotain mitä ei vain voi päästää käsistään. Tiedättekö, kun näkee jotain ja se on aivan pakko saada, muuten jää kaivelemaan iäksi.

Törmäsin englantilaiseen Dora Designsiin sattumalta netissä, ja rakastuin noihin eläinhahmoihin. Ovistoppareita ja paperipainoja, sisustukseen ja lahjaksi.
Täältä näkee vähän valikoimaa.
Ensin rakastuin tuohon siamilaiseen Slinky -kissaan, sitten selailin muitakin hahmoja ja oivoi, nyt on ostoslistalla useampikin. Kuitenkaan en ensimmäisenä Slinkyä tilannut, vaan kun eräässä englantilaisessa verkkokaupassa oli muutama hahmo alennuksessa, päädyin tilaamaan nämä kaksi ihastuttavaa paperipainolintua - Bullfinch ja Robin.
Ne muuttivat meille hyllyn päälle jo jonkin aikaa sitten, mutta nyt vasta saan aikaiseksi esitellä.
Rakkautta ensisilmäyksellä.
Ja lisää on luvassa jossain vaiheessa, oih!

.

4 kommenttia:

 1. Kauniita tipuja. Ymmärrän kyllä innostuksesi.

  Alempana oli hienot sukat! (Mulla on blogisi suosikeissa mutta väärässä kansiossa! Kun muistan sen ja tulen katsomaan, täällä on ihania kuvia
  joka postauksessa! -
  Nyt kansion vaihtoon!)

  VastaaPoista
 2. Onpa hienot!! :) Liityin muuten lukijaksesi myöskin :)

  VastaaPoista