lauantai 22. helmikuuta 2014

Tuliaisia kauppareissulta

Alkaa nämä vapaapäivät todella käydä vähiin. Mistähän saisi intoa lähteä huomenna iltavuoroon ja startata samalla kuuden työpäivän huki? Musta vähän tuntuu, että mitä useampi vapaa/pitempi loma, sen vaikeampaa töihin paluu on.
Iha hirviää.
Ja mulla olisi vielä tulevalla viikolla opiskelijan näytönvastaanotto, taas. Mutta kun ei vaan jaksais. Tiedätte varmaan tunteen?

Käytiin äsken pakollinen kauppareissu ja tällä kertaa Mustin ja Mirrin kautta, pitihän ne parit tarjoukset käydä hakemassa pois. Vivi sai uusia naruhiiriä ja oli aivan innoissaan, haki niitä yksitellen pöydältä lattialle ennen kuin ehdin siirtää enimpiä laatikkoon säästöön.. Sitten se kanteli niitä ja pudotteli kenkään, jotta saisi sieltä niitä saalistaa. Reps. Vivi on muutenkin jotenkin ylileikkisä kissa, aina lähtee mukaan juttuun ja säntää hiiren perään vaikka kesken unien.


Mää haukkaan palan tosta kajarista!

Minni ei niistä pikkuhiiristä niin perusta, mutta ruokatuliaiset kyllä kelpaa, niiden suhteen ei todellakaan nirsoilla!

.

2 kommenttia:

  1. No en nyt muista tunnetta, mutta puuduttavaahan se varmasti välillä on. Hienoja kissauksia ja herkullisia kuvia:)

    VastaaPoista
  2. Saat vapaasti haalia mun loput vapaapäivät, olen sairastanut nyt kaksi viikkoa ja olisin enemmän kuin valmis palaamaan töihin. :P
    Millaisia ne naruhiiret muuten ovat? Mietin juuri, että pitäisi Mikaelille jotain uusia leluja hankkia kun poika näyttää kyllästyneen kaikkeen, mitä kotoa löytyy.

    VastaaPoista