maanantai 10. helmikuuta 2014

Kenkiä, kenkiä

Jännää on, miten aina tähän aikaan vuodesta tulee sellainen pakonomainen tarve ostaa kesäksi jotkin kivat kengät. Vuosi sitten oli ihan sama juttu, helmikuussa tilailin Englannista Minnetonkan mokkasiineja kaksi paria. Viime viikolla tosiaan tuli samainen mokkasiinihimo jälleen, mutta koska se Minnetonkan brittiläinen verkkokauppa tuossa jossain vaiheessa suljettiin kokonaan (nyyh!), päädyin valitsemaan "suomalaisista" kaupoista ja valitettavasti suppeammasta valikoimasta.
Tänään kävin hakemassa molemmat namuset postista. 

Nämä ovat kiinnostaneet jo pitkään, ja ihan parhautta olisi ollut saada ne ruskeina, mutta musta käy erinomaisesti myös. Kuten tiesin jo etukäteen odottaa, kengät tuntuivat luonnollisilta ja mukavilta jaloissa. Kuudennet Minnetonka -mokkasiinini, oho.


Toinen tilaamani kenkäpari oli ihana löytö. Sandaaleja mulla ei olekaan ollut sitten lapsuuden, ja tuntui että nyt olisi jo aika täyttää tämä aukko elämässäni ja tulevassa kesässä. Saman suuntaista tyyliä sivuten, tämän parin tarjoaa Tamaris. Nämäkin oikein kivat jalassa ja mullehan passaa, ettei korkoa tuon enempää ole. Kauniit varsinkin livenä ja jalassa!Näistä tulee tietenkin kunnollisia (ja ennen kaikkea omia) kuvia sitten kesällä, kun pääsevät käyttöön. Miten mää maltan odottaa?

Ainiin, molemmat kenkulit siis tilasin Footway -verkkokaupasta. Kiitos nopeasta toimituksesta!

 .

2 kommenttia:

  1. Heippa :)

    Kiva postaus ja kiva kun olit tyytyväinen nopeaan toimitukseen :) Kovasti täällä ahkeroimme että saamme kengät nopeasti toimitettua. Kohta alkaa tulemaan kesän ja kevään uutuksia lisää. Mukavaa talven jatkoa!

    //Selja Footwayltä

    VastaaPoista