tiistai 4. helmikuuta 2014

Kärppiä

Blogin päivittäminen näyttää rajoittuvan vapaapäiviin, muulloin ei yksinkertaisesti vain tunnu ehtivän. Kuuden työpäivän jälkeen pari vapaata tulee todellakin tarpeeseen. Siivosin tänään heti töistä tultuani ihan vain sillä ajatuksella, ettei sitten vapailla tarvitsisi. Ajatteleeko kukaan muu tällä tavalla?

Pidin noin viikon taukoa neulomisesta - tai no, neuloin itelleni "välityönä" ja kokeiluna tossut, joissa ei muutamaa tuntia kauemmin vierähtänyt, ehkä laitan niistä myöhemmin kuvaa.
Mutta sitten aloitin tekemään veljelleni sukkia, ja toiveenaan oli saada ne Kärppä -väreissä. Siis se jäkisjoukkue. Ei siksi, että hän mikään älytön Kärppä -fani olisi, vaan ettei paljasjalkainen tamperelainen tyttöystävänsä omisi niitä(kin) villasukkia. Haha, syyhän se on sekin..

Tällaisiin lankoihin ja väreihin sitten päädyin, kirjoneuleen kuviosta ei ole vielä sen terkempaa suunnitelmaa, sovelletaan jotain.
Mirnuille kuuluu hyvää, tilasin Zooplussasta täydennystä raksuvarastoon, lisäksi vähän märkämuonaa ja herkkuja. Kaupanpäällisenä saatiin pehmeitä leopardikuvioisia leluhiiriä, joista Minnikin innostuu (ihmettelen, nimittäin typy ei ole pitkään aikaan kelpuuttanut pieniä hiiriä leikkeihinsä).

Tulis jo kevät.
Sitähän nämä karvanaamatkin odottaa.
Ihan selvästi.


7 kommenttia:

 1. Hehee, minullapa on jo äitin tekemät kärppäsukat! Ovat erityisen lämpimät - jalkojen lisäksi lämpenee myös sydän! Mielenkiintoista nähdä miltä sukat näyttävät valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaapa joskus kuva niistä sukista, olis kiva nähdä minkälaisia Kärppä-sukkia ihmiset on tehny :)
   Mitään logoa en saletisti ala väsäämään, pelkät värit saa riittää ;)

   Poista
  2. Hyvä idea, vois vaikka ottaa kuvan siinä vaiheessa kunhan playoffsit taas alkavat. :)

   Poista
 2. Karvanaamat on oikeassa :) tuo nimitus saa ne muuten kuulostamaan joltain terriereiltä tai snautsereilta :D Minäkin olisin jo valmiina kevättä varten! Viime vuonna ennen kesäkuuta olin jo ruskettunut enemmän kuin aikuisiällä harvemmin kotimaassa kun innostuin niin maalla asumisen riemuista, että vietin kaikki illat auringonlaskuun saakka pihamaalla (en pihatöissä kuitenkaan, kunhan lueskelin...). Tulipa muuten mieleen teidän kuvista että ompas teillä tutunnäköiset ja hienot verhot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa teilläki on kaupunki päässy verhoiksi, kiva :P
   Edelliskesän rusketus on vain muisto valkean kalvakalla ihollani.. Voi että kun olis lämmin ja vihreää ja ei tarvis pukea niin montaa kerrosta päälleen ulos lähtiessä! Kyllähän se aika vielä koittaa, ei vain jaksaisi odottaa :)

   Poista