keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Öiden välissä

Pikapäivitys, koska mun pitäis vissiin olla jo takaisin nukkumassa. Nousin ylös vain värjätäkseni tukan, ja nyt sekin homma on hoidettu. Mulle siunaantui kahden yövuoron sijasta kolme, ja vielä tosiaan olisi se viimeinen jäljellä. Sanovat, että kolmas on jo edellisiä helpompi. Hmm, saas nähdä.

Vaan kun yöstä selviän, pyöräilen kotiin nukkumaan pariksi tunniksi (mikäli en koe jäätymiskuolemaa kotimatkan varrella), ja luultavasti jo puolenpäivän jälkeen pääsemme taas kerran aloittamaan maakuntamatkailun. Tällä kertaa sinne Oulun seutuville äitini ja isäpuolen luo.
Mirnukoille pitää käydä ostamassa kasa ruokaa ja pakata Ikea-hiiri mukaan yökylään hoitopaikkaan. Käydäänhän me perjantaina ja lauantaina päivällä moikkaamassa typyjä, kun ei sinne matkaa ole äitini luota kymmentä kilometriä enempää. Joten eivät ne ihan täysin meistä erossa ole tuona viikonloppuna.
Perushyvää talvikeliä (=pakkasta) huomiselle luvattu, joten automatkan pitäisi ainakin teoriassa sujua ihan mukavasti. Takapenkillä rääkyvät kissaeläimet turhauttavat jo ajatuksena etukäteen, vaan eipä asialle oikein mitään ole tehtävissä. Täytyy vain kestää. Musat vaan isolle.

Tähän loppuun vielä muutama julkaisematon joulunajan kuvajainen liittyen siihen ikuisuusprojektiin nimeltä torkkupeitto..
Rupesin jo kasailemaan sitä, vaikka vielä puuttuu palasia aikas monta. Saa sitten nähdä, mitä tuosta tulee, tuleeko peittoa ensinkään vai keksinkö jotain muuta. Mutta mitä?

2 kommenttia:

  1. Haaveilen aina aloittavani virkkuutyön paloista, ja paloissa on tietenkin aina valkoinen reuna... Ehkä vielä joskus ;) Tee sinä kaunis peitteesi valmiiksi - looking good! Tai saahan niistä takin, hameen, kassin tms. Mutta kaunis on!

    VastaaPoista
  2. Ehkä niistä vielä se peitto joskus tulee, kunhan taas on aikaa virkkailulle ja saa tehtailtua lisää neliöitä.. :)

    VastaaPoista