maanantai 20. tammikuuta 2014

Kylmä viikonloppu Tyrtsillä

Viikonloppureissusta palauduttu, niin ihmiset kuin kissatkin. Kaikki meni oikein mallikkaasti, ja hyytävästä pakkasesta huolimatta auto oli mukavan lämmin myös kissojen matkustaa (alkuun vähän huolehdin että tarkenevatkohan, kun siamilaisilla ei tuo turkki mikään paksu ja runsas ole). No hyvin tarkenivat, ja pitivät vielä itsensä lämpiminä määkimällä koko menomatkan, tullessa oli ehkä aavistuksen hiljaisempaa (väsymystä?).
Yökyläily hoitopaikassa meni mukavasti, kisut olivat kuulemma nukkuneet sängyssä jalkojen päällä aivan kuten kotonaan. Minnikään ei ollut ranttuillut eväiden suhteen, vaan söi ihan normaalisti hyvällä ruokahalulla.
Pahimmillaan lämpömittari näytti reilua -27 astetta, tiedä sitten kävikö yöllä vielä kylmempänä. Hyihyi, ja mulla on uusi kunnon talvitakki vasta etsinnässä.

Reissukuvat ovat taas minimissään, sain nyt kuitenkin räpsästyä jonkinlaiset kuvat äidin ja isäpuolen kollikissoista.
Joululahjat vaihdettiin puolin ja toisin, isäpuolen sukat olivat passelit ja kelpasivat oikein hyvin.
Tässä jonkinlainen huono kuva, otettu siinä vaiheessa kun ensimmäinen sukka oli valmiina. Syystä että toisen sain valmiiksi/viimeistelin vasta autossa matkalla pohjoiseen.5 kommenttia:

 1. Nätti kissaus ja näinhän se lahjojen kanssa on, viimeistelin joulutähti palalappua vielä aattona:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oli armonaikaa mukavasti tammikuun puolelle, kun sovittiin äipän kanssa ettei aleta lahjoja lähettelemään postitse vaan annetaan sitten kun mennään käymään :) Eipä olis nuo sukat jouluksi ehtineetkään.. :P

   Poista
 2. Hauskan näköinen kaveri tuo oranssivalkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on lisäksi luonteeltaan melko velmu, nykyisin jostain syystä hirmuinen kehrääjä ja kiehnääjä, koko ajan pitäisi olla hoitamassa :)

   Poista
 3. "Taviskissatkin" osaavat poseerata kuvissasi kauniisti. :)

  VastaaPoista