maanantai 30. joulukuuta 2013

Joulurapsa

Pienimuotoinen jouluraportti tästäkin huushollista:
Aatto meni oikein kivasti kotona T:n ja kisujen kanssa vapaapäivää viettäen. Kinkku oli uunissa koko yön, joten jo aamuyöllä hereillä käydessä saatiin herkullisia tuoksuja. Päivä kului leppoisasti; katseltiin (joulu)ohjelmia, tehtiin ruokaa, saunottiin ja syötiin. Äitipuoleltani utelin punajuuri-sinihomejuustovuoan reseptin, kokeilin, ja arvatkaas mitä.. Oli aivan ihanaa!

Oikein yllätyin, kuinka mukava jouluaatto tämä olikaan - jo etukäteen olin aivan varma, että "perhejoulun" kaipuu ja ikävä veisi fiiliksiä, mutta ei. Soiteltiin toki porukoiden kanssa ja toivoteltiin hyvät joulut, mutta mitään sen kummempaa ikävää ikävää ei tullut. Tää on siis hyvä juttu, vau.


T:n lapset tulivat vasta illalla puoli kahdeksan jälkeen, ja sitten tietenkin availtiin ne muutamat lahjukset sieltä kuusen alta. Meikäläistä oli pukki muistanut uudella puhelimella, sain siis elämäni ensimmäisen älypuhelimen (Nokia Lumia, tottakai).
Yllättävän nopeasti olen oppinut sitä käyttelemään. Eniten totuttelua vaatii viestien kirjoittaminen, perus näppäimiin ja ennakoivaan tekstinsyöttöön tottuneena toki osasin tätä odottaakin. Mutta kyllähän tuo jo sujuu.
T:lle ostin kauan haaveilemansa Moccamasterin, ja onpas tykännyt.

Aatto olikin se ainoa vapaa, joulupäivänä jo raahauduin iltavuoroon.
Ja tosiaan vasta nyt vapaata, sentään kolme päivää. Ihanaa! Töihin ensi vuoden puolella.
Uuttavuotta vietellään myös ihan vain Ääslinnassa skumppaa siemaillen ja rakettien pauketta kuunnellen.
MUTTA jotain reissua sentään tiedossa, nimittäin perjantaina lähdetään isäni perheen luo loppiaiseksi. Velipoika tyttöystävänsä kanssa saapuu myös paikan päälle jossain vaiheessa viikonloppua, kiva kiva <3

Tietenkin taas ihmisjoukkoja ja ruuhkia uhmaten kipaisemme myös Tuurissa Keskisellä alennusmyyntejä haistelemassa, kun kerran niille nurkille ollaan menossa.
Tätä reissua odotellen - eikä edes tarvi kauaa odottaa!

Värikästä uuttavuotta!

.

4 kommenttia:

 1. Mukavalle kuulostavat suunnitelmat, joten toivotan hauskaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa uutta vuotta! Ihan kotioloihin olis tarkotus täälläkin tyytyä, ainakin sitä ennakoi kaikki tuo ruokamäärä jääkaapissa, vaikka monenlaista olis ollu tarjollakin keskustassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti voi olla ihan yhtä hyvä vaihtoehto, ei aina tartte olla kaupungilla rellestämässä :)

   Poista