tiistai 12. marraskuuta 2013

Mirnuille ruokaa

Tänä vapaapäivänä heräsin siihen, kun Minni rääkäisi ilmoille kuuluvan, karhean "MÄÄÄ-Ä" -äänen, hyppäsi tyynylleni ja painoi märän kuononsa mun poskelle. Hyvää huomenta vaan sinullekin.


Viikonloppuna tein pitkästä aikaa Zooplus -tilauksen, tällä kertaa pelkästään ruokaa. Alkaa raksuvarasto lähennellä tyhjyyttä, ja muutenkin on kiva välillä tarjota mirnuille hieman erilaisia ruokia kuin mitä tästä kaupungista saa. Haa, mitään näistä ei ole meillä aikaisemmin maisteltu! Vaan eipä jänskätä jääkö syömättä - nuo tytöt kun hotkivat mitä vain..

- Dokas Chew Snack Chicken Breast with Fish- säästöpakkaus: 3 x 70 g
- 12 x 70 g Applaws Selection: 9 + 3 kaupan päälle- kalalajitelma
- Animonda Carny Ocean -kokeilupakkaus 12 x 80 g- 4 makua
- Exotic Premium Cat Sticks- 3 x peuranliha
- Exotic Premium Cat Sticks- 3 x strutsinliha 
- Cosma Original -valikoima hyytelössä- 6 x 85 g, 5 eri makua
- Taste of the Wild - Rocky Mountain Feline- 2,27 kg

Nojoo, ainoa raksupakkaus on tuo Taste of the Wild - näin jälkikäteen ajateltuna olisin voinut tilata samalla toisenkin pussin, ettei ihan heti pääse loppumaan.. Mutta meillä kun ei jatkuvasti noita raksuja muutenkaan mussuteta, niin ehkä ne hetkeksi riittää?

Ruoasta puheen ollen, taas olis kissojen ruoka-aika
*menee ruokkimaan pikkuset rakkaansa*

.

4 kommenttia:

 1. Meidän likat ovat kyllä oppineet nirsoilemaan, kylläpä olis helppoa jos kaikki uppoaisi noin hyvin kuin teillä! Nuo myös kyllästyvät jos saavat samaa ruokaa kovin pitkään, pitää vaihdella kahden erimerkkisen välillä (tähän sellainen silmienpyörittelysmaili).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :P No mutta eihän siinä jos ja kun tietää, mikä niille omille nirsoille maistuu.
   Ja hei ne on merkkiuskollisia ja -tietoisia!

   Poista
 2. Meidän Jasulle kelpaa parhaiten markettien annospussit, kunhan vaihtaa merkkiä tasaisin väliajoin. Eläinkaupan herkkuja ollaan testattu, mutta ne ovat olleet usein Jasun mielestä aivan liian erikoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äipän kissat syö kans vaan marketin ruokia, ja nirsoilevat hirveästi niidenkin kans. Eli kaikki kissat vaan ei tykkää eläinkaupparuoasta, näköjään :) Meillä tosiaan kelpaa KAIKKI, halvemmat ja kalliimmat.

   Poista