tiistai 26. marraskuuta 2013

Ivko Knits

Löysin ehkä uuden rakkauden. Sen nimi on Ivko.Neuleita siis. Takkeja, tunikoja, mekkoja, hameita, asusteita. Kuvat Ivkon tämän talven mallistosta.
Miksen ole löytänyt näitä aiemmin? Okei, eipä näitä hirveästi silmien edessä pyörikään - olen tänään googletellut ja löysin tasan kolme varteenotettavaa verkkokauppaa, joista noita neuleita voi tilailla. Kahdesta en tiedä, toimittavatko edes Suomeen, mutta yksi varma on Zalando, siellä on useampi malli myytävänä.

Ostin yhden. Ja toivon todella, että se ehtisi saapua ensiviikon aikana, jotta saisin sen reissuun mukaan ja voisin käyttää sitä serkkuni lakkiaisjuhlissa 6.12.
(Olemme siis lähdössä isäni luo itsenäisyyspäiväviikonlopuksi).
Tai jos ei siihen ehdi, niin viimeistään firman pikkujouluihin 14.12.

Olettaen tietenkin, että neuletakki miellyttää mua sitten livenä. Tosissaan saakin miellyttää - noiden vaatteiden hinta kun on aikas suolainen.
Mutta tiedättehän tunteen, kun näette jotain ja sitten tulee se "pakko saada".
Ei sille vain voi mitään.
Noita ulkotakkeja himoitsen myös, mutta odottakoon ne nyt toistaiseksi. Aloitetaan näistä perus neuletakeista tämä villitys. Tätä odotellessa:2 kommenttia:

 1. Osa noista on todella vau. Vaikka on räikeitä, niin ennemmin klassisella tavalla, vähän ehkä tulee Venäjä mieleen. Toisin kuin vaikkapa Desigual, joka on hirmu suosittu (kallis) merkki, mut mun mielestä järkyttävän rumia vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä Desigual ei munkaan silmää ole koskaan miellyttänyt niin että tulis mieleen ostaa niitä vaatteita.
   Hirmu kalliita on nämäkin, ihan hävettää tunnustaa että ostin, mutta kerrankos sitä ja jos ei oo hyvä niin takas vaan :P

   Poista