maanantai 21. lokakuuta 2013

Minni & Hiiri

Tuossa yksi kaunis päivä ompelin taas lisää elinviikkoja vanhaan Ikean hiireen.

Se oli joutunut järkyttävän ja säälimättömän väkivallan uhriksi, ja tarvitsi pikaisesti amputaatiota sekä leikkausta.
Se menetti jokaisen raajansa, ainokaisen häntänsä ja puoli naamaa menehtyi ompelun seurauksena. Vain toinen silmä onnistuttiin pelastamaan.
Sillä se näkee vielä monta kauhun hetkeä, kun iso kissapeto tarttuu siihen hampaillaan ja riepottaa ympäriinsä, repii ja raatelee.Ihan vain vertailun vuoksi - uusi ja vanha. Kumpi on kumpi?
Mutanttihiiri on valmis uusiin koettelemuksiin.

.

9 kommenttia:

 1. Aika jännittävän näköiseksi on päässyt. Konsta varmaan pelkäisi rakasta IKEA hiirtään, jos sille kävisi noin. Materialisteina meidän pitää ostaa heti seuraavalta reissulta niitä taas kassillinen lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no eipä nuo hirveästi maksa, eli jos Ikea olis yhtään lähempänä niin noitahan hakis sieltä vaikka joka viikko ;)

   Oon muuten miettinyt, että miksiköhän Ikea ei ole laajentanut valikoimaansa lemmikki-krääsään, siis että olis tyyliin tollasia leluja (nuo hiirethän on varmaan alkujaan tarkoitettu lapsille leluiksi, mutta mietipä miten moni kissa rakastaa noita :P Netissä törmänny todella moneen). Ja sitten olis ruokakuppeja, nukkumapetejä/koppia, vessatarvikkeita, kaikkea perus eläinkamaa :D Mutta eipä vielä.

   Poista
  2. Arvaas vaan oliko niillä sellainen valikoima aiemmin mutta sitten kun niitä olisi itse tarvinut niin mymmälöistä ne olivat kadonneet :/ Joo, meillä kans on vähän turhaan tuota matkaa lähteä hiirulaisia hakemaan joten pitää mahdollisuuden tullen ostaa kasa :D

   Poista
 2. Hieno hiiri, entistä ehompi. Rakastettu ja kunnolla leikitty :)

  Olisko ollut Haaparannassa aikoinaan myös lemmikkipuoli? Vai olisiko yhä? Muistan kissa- ja koirapedit, ruokakupit... Silloin aikoinaan meillä ei ollut koiraa, mutta ostin sieltä kissoille vihreät kupit (eivät olleet hyviä, jotenkin ei toiminut). No, pian lähdetään Kuopion Ikeaan ja täytyy ihan tarkistaa tilanne. Ja hiiritilannekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hm jaa, no saattaa ollakin, haaparannan vierailusta on jo muutama vuosi aikaa, ei muistu mieleen :) Kuopiossa ei ainakaan ole pistänyt silmään, vaikka eipä olis ensimmäinen kerta kun mulla jää jotain huomaamatta ;)

   Poista
 3. Voi hiiri raukkaa... :) Meidän Jasu ei ymmärrä mitään (edes) leikkihiirien päälle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa sekin on näitä moderneja kissoja, jotka on enemmän kiinnostuneita tietokoneen hiirestä (kuten Vivi, joka seuraa näytöllä liikkuvaa hiirtä) :P

   Poista
 4. Meillä kovan kohtalon on kokeneet kaikki muut hiiret, paitsi tuo ikean hiiri. Sitä vaan kiltisti noudetaan ja muita sitten revitään ja riepotellaan! Outoa, kun luulis että just lempilelu kokis kovimman kohtalon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä :)
   Meillä tosiaan Minniä ei kiinnosta muut hiiret kuin tuo ikea-laatuinen, sitä kovistelee senkin edestä..

   Poista