tiistai 29. lokakuuta 2013

Matolääkkeitä ja herkkuja

Kyllä se vain on helppoa noiden meidän mirnujen madottaminen.
Tabletti Whiskasin herkkutikun nokkaan ja omnom hotkhotk, hyvää oli, tahtoo lisää.
Aivan liian helppoa.Prismasta ostin ensimmäistä kertaa kuivattua kuoretta, kissoille siis. Joo-o, vasta nyt. Jotenkin olen aiemmin vain sivuuttanut koko hyllyn siinä hölmössä ajatuksessa, että nuo herkut ovat vain koirille. Oskutuote Oy on valmistaja, ja näkyi hyllyssä olevan vaikka minkälaista herkkua kuivattujen fisujen lisäksi.
Ja nämähän maistuu meidän mirnuille (ylläri). Aluksi molemmat vähän oudoksuen kokeilivat hampaissaan - joutuivat tavallista enemmän tekemään purutyötä, jotta herkun saisi paloiksi. Näitäpä ei Minnikään voi niellä pureskelematta, hyvä niin.


Värjäilin tuossa hiukset (mustaksi edelleen), ja ihan piakkoin pitäisi käydä peiton alle ja yrittää vähän unen tapaista, jotta jaksaa sitten yötyössä. Tuo kellojen taaksepäin siirtäminen ei onneksi osunut mun yövuoroon..

Kun torstaiaamuna pääsen vapaille, saan muutaman tunnin nukkua, kunnes sitten kiiruhdan linja-autoasemalle ja hyppään klo 13:00 Kuopioon lähtevään bussiin. Kuopiossa 16:05, auton vaihto eli odottelua n. 50 min ja matka jatkuu siinä 17:00 Kuopio - Oulu.
Ihan Ouluun saakka ei tarvitse mennä, jättäydyn kyydistä pois Kempeleessä klo 21:20.
Aika ruhtinaallinen kokonaisaika istua linja-autossa, saa nähdä mitä tuosta tulee. Tai pääsenkö perille. Suorastaan mielenkiintoista, ja vieläpä yövuorojen jäljiltä väsyneenä.

Tuskaiselta vaikuttavasta menomatkasta huolimatta odotan tuota ja olen aivan innoissani, kun pääsen kotikonnuille muutamaksi päiväksi. Ja taas saan simpsakoiden simskutyttöjen sijaan hoitaa kahta 6,5 kiloista maatiaiskollia, joista toinen ainakin viime kerralla ravasi edestakaisin mun sängyllä kerjäten rapsutuksia, rasittavuuteen asti <3

.

4 kommenttia:

  1. Vai että helppoo matolääkkeen antamista. Harvinaista!

    VastaaPoista
  2. Me madotettiin myös tänään, samalla aineella vielä. Tosin me ei anneta edes herkkuja sen kanssa, vaan suoraan pilleri suuhun vaan :) Kissa selälleen syliin, suu auki ja pilleri nielunpaikkeille, sinne se katti sen nielaisee. Marilyn söi tossa just kaksi kymmenen päivän antibioottikuuria joten tulihan niitä pillereidenantoa harjoiteltua ihan jonkun verran, sen kanssa menee ihan vaivatta. Pamela vähän pisti vastaan mutta lopulta se massuun päätyi kuitenkin.

    VastaaPoista
  3. Mä en ole viitsinyt edes yrittää tolleen "oikeaoppisesti", kun niin huomaamatta ottavat ruoan voimalla :) Sillon jos haistaisivat pillerin herkun seasta eivätkä suostuis ottaan, täytyis varmaan kokeilla tuota ehdotonta taktiikkaa :) vaan onneks eivät tajua mitään, hah ;)

    VastaaPoista