tiistai 8. lokakuuta 2013

Massiivinen sukkatilaus

Reissut reissattu ja taas ollaan tiukasti arjessa kiinni. Voi miten sitä aina toivookin, että nuo tapaamiset perheen kanssa kestäisivät ikuisuuden.. Kaksi päivää on todellakin liian vähän.

Niin juu, sain samalla sukkatilauksenkin - viidet sukat olis kuulemma joululahjatoiveena (iskä, äitipuoli ja kolme lapsosta), plus mahdollisesti vielä pikkuveljelleni ja hänen tyttöystävälleen. Eli.. seitsemät??
Ihan kiva juu, mutta epäilyttää, että noinkohan ehdin saada kaikki valmiiksi. Ressaa? No vähän. Mitään kirjoneuleita eivät odota, mutta enpä taida jaksaa tehdä aivan yksivärisiäkään - noin monien sukkien tekoon saattaa jossain kohtaa leipääntyä, ellei jotain pientä kehittele varteen koristeeksi.

Kun tulin kotiin sunnuntai-iltana, mirnut olivat tietenkin tyypilliseen tapaansa innokkaina vastassa. Mutta mikä lie tuoksui, kun molemmat haistelivat minua päästä varpaisiin ja pitkään, Minni oikein asettui sohvalla rinnan päälle ja tökki kostealla nenällään ympäri kasvojani.
Siis kun koskaan aikaisemmin ei tuollaista käytöstä ole ollut, vaikka olisin ollut pitempäänkin poissa. Jännä, vaan hetken päästä rauhoittuivat ja sitten olin taas tylsä entinen mami.


Olen ollut tämän alkuviikon aivan helvetin väsynyt aina kotiin päästyäni, meinaan ihan väkisin nukahtaa sohvalle. Viikonloppu saattaa olla osasyynä, kun tuli valvottua myöhään  ja herättyä ihmisten aikoihin. Onneksi huomenaamuna voin huoletta nukkua pitkään, kun ei heti aamusta tarvitse olla menossa minnekään, vasta yhdeksi iltavuoroon. Ja sitten yksi vapaa, jonka jälkeen yövuorot ja lisää vapaapäiviä.

Villasukista tuli mieleeni, sain tuossa yksi päivä ne kissasukat valmiiksi, joten niistä photoa odotettavissa lähipäivinä.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti