torstai 10. lokakuuta 2013

Kun takapiha muuttui lehtimereksi

Täällä ihmetellään takapihalle saapunutta syksyä.Ja ruusut kukkii..
Vivi oli tänä aamuna jännän äärellä, kun talitiainen taas rapisutti ja nyppi(?) makkarin tuuletusikkunan hyönteisverkkoa. Vivi oli silleen että "käh käh!" 

Ja Minni kantelee mulle jatkuvasti risua, jonka viime viikolla nappasin etupihalta parempaan talteen eli juuri kissojen leluksi. Hauskan näköistä, kun kuljettaa hampaissaan pitkää risua kuin koira.. Tuo jalkojeni juureen ja mun pitäisi sitten sitä vihtaa heilutella ja heitellä. Voi mamin noutaja, täytyy taas todeta.

.

6 kommenttia:

 1. Olisi mielenkiintoista tietää mitä sisäkissat ajattelevat nähdessään tuollaisen upean lehtimeren. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja ylipäätään päästä niiden ajatuksista selville :P

   Poista
 2. Meidän Marilyn kantaa meille leluja ihan samalla lailla! Keppiä, jossa roikkuu naru ja lelu. Se on niin liikuttava :D Välillä myös kantaa lelua niin että Pamela-sisko voi jahdata liikkuvaa narunpätkää.. Hihi. Pamelan laihdutuskuuri muuten onnistuu, läskipallo on hoikkis taas! Niin ne vaan laihtuu kun ei anna ruokaa kuin vähän vaan :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noutojutut kuulostaa olevan neloskategorian kissoilla tosi yleistä, jännä :P
   Heh, joo meillä piti kans sillon alkuvuodesta vähentää evästä, kun eläinlääkäri sanoi Minnistä, ettei enää sais tulla enempää painoa.. Vähennettiin, ja nykyäänhän tuo on oikein hoikka likka. No ei mikään pullukka kyllä silloin aikaisemminkaan, tai mistäs minä tiiän, ei mun silmissä ainakaan ;)

   Poista
  2. Enpä mäkään hokannut Pamelan olevan pullero ennenkuin huomasin ettei valjaat mahdu päälle.. Sit katsoin sitä vähän eri silmällä. Kun joka päivä katselee, ei sitä huomaakaan. Äitin luona kun käytiin niin sekin sanoi että selvästi on laihtunut. Vielä ku olis noin helppoa omallakin kohdalla :D

   Poista
  3. Niinpä! Tai ehkä se onkin yhtä helppoa.. Siis teoriassa :D

   Poista