sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Silmäprobleema, eihän?

Viikonlopun aamuvuorot takana, yllätyin itsekin kuinka puhki olen. Huomenna yksi vapaa ja sitten taas mennään. Mutta katse ja ajatukset ovat jo seuraavassa perjantaissa ja viikonlopussa - vapaassa sellaisessa. Nii-in, mitvit? No enhän mää mihinkään kauemmaksi pääse lähtemään, mutta jotain ohjelmaa sentään olen kehitellyt. Nimittäin yhden työkaverin luo olisi tarkoitus mennä iltaa istumaan ja sitten myöhemmin ehkä piipahdetaan paikallisessa. Mutta se on sitten se.

Minni kiehnää ja roikkuu jalassa, hiirtä pitäisi kuulemma heitellä. Joo, niin se mulle rääkäisi.
Ja Vivi makaa "ruokailupisteen" nurkassa puolinukuksissa, jottei vain vahingossakaan jää eväs väliin. Ei hitto nää on hauskoja elukoita, ei voi muuta todeta <3

Hmm, ihan just huomasin, että Vivi siristää vasenta silmäänsä ja hankaileekin välillä. Koitettiin tutkia, muttei siellä mitään ylimääräistä näy. Sisäluomi punoittaa aavistuksen enempi kuin toisessa silmässä, saattaa johtua tietty hankaamisestakin. Ei rähmi ainakaan vielä.. Mikähän tuossa nyt on? Vai onkohan välttämättä mitään. Kutiaahan ihmiselläkin joskus silmät ilman kummempaa syytä. Kai. No, seuraillaan.. Oma itsensä ainakin on, hyökkäsi Minnin kimppuun, hahaa.

"Anna mää nyt luen tän lehen rauhasa."

Tämä on vähän tällainen elossaolotiedote. Huomenna ajan kanssa, hyvin nukkuneena ja virkeänä värkkään kunnon postauksen. Nyt ei vaan jaksa. Sammuin tuossa tuohon sohvallekin, aivan kuten eilen.


.

4 kommenttia:

 1. Jasullakin oli kerran sama vaiva, vinkkasi toista silmää, mutta mitään siellä ei näkynyt. Päätin, että jos seuraavana päivänä vielä vinkkailu jatkuu, niin sitten täytyy selvittää tarkemmin mikä siinä on. Onneksi vaiva kuitenkin parani yön aikana. Toivottavasti näin käy myös Viville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, olispa Vivilläkin vain tuollainen itsestään ohimenevä juttu.. No, kassellaan yön yli ja toivotaan parasta.

   Poista
 2. Onko silmä jo parempi? Meillä myös joitakin kertoja ollut tuollaista sirristelyä joka menee ohi. Luulen että leikin tuoksinnassa raapaissut ikävästi tai jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohi meni jo samana iltana, kun jonkun tunnin nukkui ja silmä ilmesiesti sen aikana rauhoittui. Eli väärä hälytys, huh :)

   Poista