tiistai 17. syyskuuta 2013

Levyshoppailua, ah.

Ei näistä yhden päivän vapaista ole mihinkään.
Venyin peiton alla melkein yhteentoista saakka (enkä siltikään meinannut jaksaa nousta), kävin palauttamassa tilaamani hupparin (vaihdossa tulee siis uusi..), pesin pyykkiä, katsoin tv-ohjelman, imuroin, tein ruoan. Vielä pitäisi ommella Ikea-hiiren naamaa kiinni mirnukoiden käsittelyn jäljiltä.


Postimies tai vaihtoehtoisesti -nainen toi mukanaan tilaamani levykäisen. Toinen tulee huomenna ja kolmas jälkitoimituksessa. Tällä kertaa asioin Levykauppa Äx:ssä, ja olen tyytyväinen. Kuten aina. Enää en tee typeriä syrjähyppyjä CDON.comissa, tai siis luultavasti teen joskus, mutta pyrin välttämään niitä viimeiseen asti. Ihan vain protestina siitä viimekertaisesta "myynnissä vaan ei meillä ole koko tuotetta saatavillakaan".

Laitoin muuten kyselyä siitä Amethystiumin Evermind -levystä, joka jäi silloin saamatta. Kysyin, joko sitä mahtaisi olla. Vastaus oli mitä arvelinkin, eli ei ole varastossa mutta tavarantoimittajalta yrittävät tilata MUTTA ei sitä välttämättä ole sielläkään. Eli rivien välistä lukien: sama homma kuin viimeksi, odottaisin taas pari kuukautta ja sitten mulle ilmoitettaisiin ettei tuotetta ole tulossakaan. Vaan SILTI niillä on se levy myynnissä 5-20 päivän toimitusajalla. Jännää, etten sanoisi.

Mutta tosiaan, nyt asioin tuon Äxän kanssa niin en joudu pettymään. Lisäksi kerrytän kivasti leimoja ja kapuan kohti 17 euron ilmaistilausta.
Mulla on ikävä Tampereen Second Hand Swamp Musicia. Paljon tuli tehtyä löytöjä ja halvalla, kun uudenveroisia levyjä sai jopa 5 euron hintaan. Ja taas totean, ettei täällä ääslinnassa ole ensimmäistäkään levykauppaa, pah.

Huomenna tiedossa aamuvuoro, sitten ilta, jonka jälkeen aloitan jälleen yövuorot. Ihanaa. Ja niiden jälkeen KOLME vapaapäivää - vieläkin ihanampaa. Keskelle viikkoahan ne sattuu tietenkin, joten minnekään kauemmas on turha haaveilla lähtevänsä. Riittää tällainen kotona hengailu paremman puutteessa, en valita.

Palaan tuon levytilauksen sisältöön tarkemmin hiukan myöhemmin, kunhan olen saanut kaikki kolme levyä käsiini.

.

6 kommenttia:

 1. Mä oon niin rutinoitunut ja patinoitunut Spotifyn käyttäjä, vaikka tein tietoisen valinnan jo reilu pari vuotta sitten olla ostamatta juurikaan cd:tä.

  Silti mä aina välillä kaipaan sitä fiilistä, kun tuli käytyä kivijalkalevykaupassa katselemassa levyjä. No, vinyyleitä sentään tulee joskus satunnaisesti ostettua, mutta niitäkin vähemmissä määrin.

  Ymmärrän kyllä että voi sapettaa, jos ei koko kaupungista löydy levykauppaa. Ei se nyt vaan ole samaa jonkun marketin tai tavaratalon levyosastolla asioida. Ei mitään sielua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siinä on se oma tunnelmansa kun levyjä selailee puodissa :) Toki nettikaupoissa on enemmän valikoimaa, se hyvä puoli niissä on, mutta silti :p Ikävöin myös Oulun Keskustan Antikvariaattia, sieltä lähti AINA levy jos toinenkin mukaan.

   Poista
  2. Siellä ei oo tullu käytyä, mutta Ouluunkin Äx tuli aiemmin kun Tampereelle aikanaan. Sieltä on tullu ainakin yks levy poistettua. Sitten Galleriassa (?) Isokadulla oli joku levyliike ysärillä, sieltä kans ainaki yks.

   Poista
  3. Jaa oot ehtiny Oulunkin levykaupat koluta ;)

   Poista
  4. Cdonista ei kyllä löydy ikinä mitään mitä sieltä yrittää tilta:)Tai no saattaa tulla sit joskus puolen vuoden päästä.

   Poista
 2. Heh, niinpä.. Ja kuka niin kauaa jaksaisi odottaa, en minä ainakaan :)

  VastaaPoista