tiistai 10. syyskuuta 2013

Käppyrässä

Toinen ja myös viimeinen yö valvottavana. Viimeyö oli omituinen siinä mielessä, ettei mua oikein missään vaiheessa väsyttänyt kunnolla. Siis kun yleensä väsyttää armottomasti siinä neljän jälkeen. Mutta nyt ei, ja sehän on vain positiivinen juttu. Toivotaan, että tämä yö menee samanlaisella innolla, niin ja kun vielä mummotkin pysyisivät sängyissään.

Huomenna mää nukun, vaan en liian pitkään, jottei päivä mene hukkaan ;)
Vivi tuhisi eilen käppyrässä sohvannurkassa, ja varmaan arvaattekin että tää on myös mun ilme ja asento, kun huomenaamuna pääsen omaan sänkyyn nukkumaan (huomatkaa pään takaa pilkistävät varpaat.)


Töihin tulen seuraavan kerran vasta lauantai-illaksi, joten kivasti ehtii rentoutua vapailla ja touhuta omia juttuja.
Savonlinnassa on syysmarkkinat tiistaina ja keskiviikkona, täytyy varmaankin pistäytyä katsomaan meininkiä. Ja sitten perjantaina kun Timppa pitää pekkaspäivän, lähdetään käymään Kuopiossa, no siellähän menee tietenkin koko päivä. Vaan kerrankos tuota.
Kissat tosin joutuvat olemaan päivän keskenään kotona, niiden ruokailua joutuu siis miettimään.
Kun meidän mirnukoillahan se ei onnistu niin, että laitetaan kuppiin ruokaa niin paljon että riittää päiväksi. Ne vetää kaiken saman tien ja sitten voidaan pahoin. Raksuja ei voi laittaa kuppiin sillä ajatuksella, että napsivat niitä päivän mittaan, vaan kuppi syödään heti tyhjäksi.
Mamin pikku ahmatit.

.

6 kommenttia:

 1. Sait blogihaasteen :)

  http://indiemode.blogspot.fi/2013/09/seitseman-kuvaa-kesasta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, pitääpä perehtyä paremmin unien jälkeen :)

   Poista
  2. Hehe ei kiirettä. Menis se päivä hukkaan tuossakin, sitten kun on aikaa :)

   Poista
 2. Meillä on kissoilla esillä joku aktivointipelin tapainen kun lähdetään pois ja ruokaa on jemmattu sellaiseen. Samoin ruokaa on jemmattu useampaan kuppiin eri paikkoihin etteivät heti löydä kaikkea ;) Meillä tätä hankaloittaa aina myös se, että toisella on munuaistenvajaatoiminta ja joutuvat molemmat sitten syödä sitä ruokaa, jos ollaan vaikka yön yli pois ja kissat keskenään pidempään :/ Meillä on itseasiassa juuri tämä käytössä: http://www.zooplus.fi/shop/kissat/lelut/trixie/142656

  VastaaPoista